HİZMET-İŞ SENDİKASI 1 MAYIS´I

HİZMET-İŞ SENDİKASI 1 MAYIS´I

SAKARYA´DA KUTLAYACAK

Hak-İş Konfederasyonu İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik yazılı bir açıklama yaparak; 1 Mayıs´ın uluslararası birlik, mücadele ve dayanışma günü olduğunu ifade ederek bu yıl Sakarya´da kutlayacaklarını söyledi.
Çelik açıklamasına şu şekilde devam etti, ? Hak-İş Konfederasyonumuz 3 yıl önce 1 Mayıs Emek ve Mücadele Gününü her yıl ayrı illerde kutlama kararı alınmıştı. 2014 yılında Kayseri, 2015 yılında Konya ?da kutladık. Bu yıl da inşallah Sakarya´da kutlayacağız. Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı olarak da bu cumartesi günü saat 21.00´de 550 üyemiz ve 11 otobüsle Sakarya´ya gideceğiz.
Kavgasız, gürültüsüz, taşsız, sopasız, gazsız ve TOMA´sız 1 Mayıs kutlamalarının yapılabileceğini Hak-İş Konfederasyonu olarak herkese gösterdik. Esnaflarımızın camı, penceresini kırmadık. Ülkemizin dört bir tarafından gelen üyelerimiz her kutlama yapılan yerde esnaflarımıza katkı sağlayarak onların yüzlerini güldürdü. Sakarya´da bulunan esnaflarımız da inşallah en iyi şekilde yararlanır. Bu yıl da kutlamalarımızın ana teması taşeron şirketlerde çalışan arkadaşlarımıza kadro isteyeceğiz. Taşeron işçilerin halen sonuçlandırılmayan toplu iş sözleşmelerinin biran evvel sonuçlandırılmasını isteyeceğiz. Geçici ve mevsimlik işçilerin sorunlarının acil olarak çözülmesini ve kamuya kadrolu işçi alınmasını isteyeceğiz? dedi.
Çelik son olarak kutlamalara katılmak isteyenleri sendikalarını arayıp isimlerini yazdırmalarının yeterli olacağını vurgulayarak 1 Mayıs Kutlamaları için bütün emekçileri Sakarya´ya davet etti.


Haber Kaynak : İHA

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor