Hacılar’da Birlik ve Beraberlik Etkinlikleri coşkuyla başladı

Hacılar’da Birlik ve Beraberlik Etkinlikleri coşkuyla başladı

Hacılar Belediyesi tarafından düzenlenen Birlik ve Beraberlik Etkinlikleri başladı. Urfa Ahengi Müzik Topluluğu vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşatırken, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, “Birlik ve beraberlik her yerde var ama Hacılar’da çok çok daha fazlasıyla var” dedi.

Hacılar Belediyesi tarafından düzenlenen ve 3 gün sürecek olan Birlik ve Beraberlik Etkinlikleri başladı. İlçe meydanında düzenlenen ve saygı duruşunda bulunulması ile İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından etkinliğin açılışında konuşan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, “Öncelikle sizleri bizlerle buluşturan Allah’a şükürler olsun. Pandemi dolayısıyla 2020 ve 2021 yılları arasında bu etkinliği gerçekleştiremedik. Güzel yurdumuzun güzel illerinde, güzel ilçelerinde bu tür etkinlikler oluyor. Bu tür etkinliklerin adı başka başka oluyor ama bizim Hacılar’ımızda neden birlik beraberlik, birlik ve beraberlik Anadolu’da zaten var, Kayseri’de fazlasıyla var ama Hacılar’da ziyadesiyle var, çok çok daha fazlasıyla var. Yıllar öncesinden gelen birlik, beraberlik, yıllar öncesinden gelen kardeşlik bugün burada sizlerle bizleri buluşturdu. Allah sizlerden razı olsun. Zira Hacılar tarihine baktığımızda da 1940’lı yıllarda ortaklı bir dokuma kooperatifinin de olduğu gözlemliyoruz. 1970’li yıllarda da Hes kablonun temelinin de birlik ve beraberlik içerisinde atıldığını görüyoruz. Birlik beraberlik alanda her alanda var. Ticarette var, sanayide var, tarımda var, turizmde var, bağcılıkta var. Bu birlik ve beraberlik sayesinde de Allah nasip etti 2019’dan bu tarihe kadar olan sizlerin katkıları ile de birçok eseri ilçemize kazandırdık” ifadelerini kullandı.
Özdoğan’ın konuşmasının ardından sahne alan Urfa Ahengi Müzik Topluluğu birbirinden neşeli şarkıları ile vatandaşlara unutulmaz bir gün yaşattı. Etkinliğe katılan yüzlerce vatandaşta alkışlarıyla türkülere eşlik etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”