Hacılar Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısını Yaptı

Hacılar Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısını Yaptı

Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20’nci maddesine istinaden Ağustos ayı toplantısını gerçekleştirdi. Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, 17-18-19 Ağustos’ta yapılacak olan Birlik ve Dayanışma Etkinliklerine tüm Kayseri halkını davet etti.
Hacılar Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ve 3 maddenin görüşülerek karara bağlandığı toplantıya başkanlık eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulundu. Meclis toplantısı öncesinde konuşan Başkan Özdoğan; Hacılar Belediyesi olarak vatandaşların konforunu sağlamak adına yaz sezonu boyunca yapılacak işlerin devam edileceğini söyledi. Sosyal aktiviteler düşüncesiyle Birlik ve Dayanışma Etkinliğinin de düzenleneceğini duyuran Özdoğan, “Ağustos ayının 17-18-19’unda 3 akşam etkinlik olmak üzere akademisyenlerle buluşma, gençlerimize yönelik etkinlikler düzenleyeceğiz. Perşembe, cuma ve cumartesi akşamları ailelerinizle birlikte gelebileceğiniz, Urfa Sıra Gecesi, Ahmet Şafak ve İsmail Altunsaray konserlerini düzenleyeceğiz. Etkinliğimize tüm halkımızı davet ediyorum.” dedi. Daha sonra gündem maddelerine geçildi. Gündemin birinci maddesinde Erciyes Mahallesi, 220 Ada, 9 nolu parselde kayıtlı mülkiyeti hisse oranında belediyeye ait taşınmazın satışı, trampası, tahsisi için encümene yetki verilmesine oy birliği ile karar verildi. Gündemin ikinci maddesinde ise Armutluk mevki 220 ada, 1 parsel ittisalinde bulunan mülkiyeti belediyemize ait 220 ada, 7 parsel ve 220 ada, 2 parsel ittisalinde bulunan mülkiyeti belediyemize ait 220 ada, 8 parsellerin satışı, trampası, tahsisi için encümene yetki verilmesine oybirliği ile karar verildi. Ek gündemin maddesinde ise 2464 sayılı kanun çerçevesinde belediyemize ait bazı gelir dışı tarifelerinin yeniden görüşülmesi konusunun Plan Bütçe Komisyonu’na havale edilmesine oybirliği ile karar verildi.
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, meclis toplantısının sonunda alınan kararların Hacılar ve Kayseri için hayırlı olması temennisinde bulundu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”