HACILAR İLÇESİ BÜYÜKŞEHİR RAMAZAN EĞLENCELERİ İLE ŞENLENDİ?

HACILAR İLÇESİ BÜYÜKŞEHİR RAMAZAN EĞLENCELERİ İLE ŞENLENDİ?

Onbir ayın sultanı bereket, rahmet ve mağfiret iklimi Ramazan-ı Şerif´in coşkuyla idrak edildiği Hacılar´da, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri ile ilçe sakinleri hoş bir ramazan akşamı geçirdiler.

Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezi´nde düzenlenen etkinliğe, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Ramazan Etkinlikleri, Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımının konserinin ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Programda bir konuşma yapan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, etkinliklerin gerçekleştirilmesinde desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve ekibine teşekkür etti. Başkan Özdoğan sözlerini şöyle sürdürdü; ?Ramazan Ayı birlik, beraberlik, dayanışmanın en üst seviyede olduğu ay´dır. Ben bu vesileyle bütün İslam coğrafyası başta olmak üzere Ülkemizde de inşallah bu Ramazan´ın hayırlara vesile olmasını, ilçemizde de ilimizde de hayırlara vesile olmasını Cenabı Hak´tan niyaz ediyorum. İnşallah sağlıkla sıhhatle bayrama da kavuşuruz. İnşallah bu Ramazan´da da kazasız belasız güzel günler görürüz. Birlik beraberlik içerisinde Ramazanımızı huşu içerisinde geçiririz. Rabbim hepinize sağlık sıhhat versin.?

Ramazan Eğlenceleri programında çocuklarıyla Hacivat-Karagöz, orta oyunu gösterilerini izleyen aileler keyif dolu bir ramazan akşamı yaşadılar. Çocuklar için ödüllü yarışmaların da yapıldığı program Türk tasavvuf müziği dinletisiyle ile son buldu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı