GSB SPOR OKULLARI İLE YÜZME BİLMEYEN KALMASIN

GSB SPOR OKULLARI İLE YÜZME BİLMEYEN KALMASIN

KABAKCI, “TEDBİRLERLE BERABER KAYITLARIMIZ BAŞLADI”

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi’ kapsamında Spor Okulları’nın açılması ile yüzme kayıtları İl Müdürlüğü Olimpik Yüzme Havuzu önünde başladı.

Çocuk ve gençlerimizin fiziksel, zihinsel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayacak, yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları’na kayıtlar başladı.

İl Müdürlüğü Olimpik Yüzme Havuzu önünde yapılan kayıtlarda, 7-18 yaş arası çocuk ve gençlerimiz kayıtlarını yaptırarak Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi kapsamında ücretsiz olarak yüzme öğrenecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, şöyle dedi: “GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları’nın açılması ve yasakların kalkması ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak hareketliliğe başlıyoruz. Kurslarımıza başvurmak isteyen çocuk ve gençlerimiz merkezde ve ilçelerde tesislerimize gelerek kayıt işlemlerini yaptırabilirler. Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi kapsamında GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları Yüzme kurslarımız tamamen ücretsiz yapılmaktadır. 7-18 yaş arası tüm çocuk ve gençlerimiz Olimpik Yüzme Havuzumuz önünden kayıtlarını yaptırabilir. Kurslarımız Covid-19’a karşı maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat ederek uzman antrenörlerimiz nezaretinde verilmektedir.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı