GÖNÜLLÜ KÜLTÜR KURULUŞLARI YENİ HİZMET BİNALARINA KAVUŞTU

GÖNÜLLÜ KÜLTÜR KURULUŞLARI YENİ HİZMET BİNALARINA KAVUŞTU

“İLMİ, KÜLTÜREL, SOSYAL ÇALIŞMALARIMIZI BURADAN DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Kayseri'de Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği’nin yeni hizmet binası AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel’in de iştirak ettiği törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Başkanı Ahmet Taş “Dernek olarak ilmi yardım çalışmalarından tutun diğer kültürel ve sosyal etkinliklerin hepsini burada gerçekleştireceğiz “ ifadesini kullandı.

Kayseri'de Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği’nin ‘Tarihi Kayseri Mahallesi’nde ki yeni hizmet binasının açılışına AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Başkanı Ahmet Taş ile STK temsilcileri iştirak etti.

Ahmet Taş trende yaptığı konuşmada ‘Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği’nin 10 hayır kurumu, 2 insan hakları savunucu derneği ve eğitim, kültür alanında çalışan dernek ve vakıflar olmak üzere 110 üyeden oluştuğunu belirterek sözlerine başlayıp; bundan sonraki süreçte bu merkezden koordinasyon sağlayacaklarının altını çizerek şunları kaydetti. "30 yıldan beri ortak bir noktayı yakalamak, şehrin, ülkemizin ve insanlığın yararına olacak fikir birliği yapıp birlikte hareket etmeyi planlamış olan oluşum ama geniş kapsamlı bir idare merkezimiz yoktu. Burayı bize Büyükşehir Belediyesi 2 yıl önce 5 yıllığına tahsis etmişti. Biz de içinin tefrişatını yaptıktan sonra ekim ayının başında burada hizmet vermeye başladık. Bugün de protokol ve STK'ların katılımıyla açılışını gerçekleştirdik. Bundan sonra gönüllü kuruluşların koordinasyon faaliyetleri burada olacak. Tüm kurullarımız yönetim kurulu toplantılarını dahil burada yapabilecekler. İlmi yardım çalışmalarından tutun diğer kültürel ve sosyal etkinlikler burada yapılacak. Şehrimize hayırlı olsun."


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”