Genelkurmay Başkanı Büyükşehir´de

Genelkurmay Başkanı Büyükşehir´de

Genelkurmay Başkanı Akar, Başkan Çelik´e Teşekkür Etti ...

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaret etti. Genelkurmay Başkanı Akar, Başkan Çelik´e Cumhurbaşkanımızın da katıldığı şehit aileleri ve gazilere yönelik iftardan dolayı teşekkür etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal´ı Başkanlık girişinde karşıladı.
Ziyarette, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün de katılımıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından Zincidere Komando Tugayı´nda verilen iftardan dolayı teşekkür eden Genelkurmay Başkanı Akar, ?Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz son derece mutlu oldular. Bizler de bundan dolayı çok mutlu olduk. Gösterdiğiniz ilgi ve alaka çok güzeldi. Tüm ekibinize en içten duygularımla canı gönülden teşekkür ederim? dedi.
Başkan Mustafa Çelik de nazik ziyaretleri nedeniyle Genelkurmay Başkanı Akar´a teşekkür ederek, ?Ramazan ayı boyunca Cumhurbaşkanımızın tavsiyesi üzerine ihtiyacı olanla oruç açmaya gayret ettik. Sevgi evlerindeki çocuklarımızla, Huzurevindeki yaşlılarımızla ya da farklı gruplarla iftar açıyoruz. Ama bunlar içinde bizi en çok duygulandıran şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve askerlerimizle birlikte yaptığımız iftardı? diye konuştu.
Genel kurmay Başkanı Hulusi Akar ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, ziyarette Büyükşehir Belediyesi´nin şeref defterini de imzaladılar. Ziyarette ayrıca Genelkurmay Başkanı Akar, Başkan Çelik´e teşekkür plaketi verdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“19 Mayıs milletimiz ve ülkemiz için gelecek adına atılan tarihi bir adımdır”

“Gençlik Yürüyüşü” Etkinliği gerçekleştirdi

Özel çocuklara "QR kodlu" koruma

"Güçlü Türkiye gençlerimizle gücüne güç katacak"

Başkan Yalçın: “19 Mayıs Türkiye Cumhuriyeti tarihinin önemli köşe taşlarından biridir”

Kayseri Üniversitesi 6 yaşında

Başkan Özdoğan: “Hacılar’da mozzarella peyniri üretilecek”

Başkan Yalçın’ın tarihi adımı ses getirdi

"Müzelerimiz 18 Mayıs'ta ücretsiz gezilebilecek"

Başkan Çolakbayrakdar’dan KOCAFEST'e davet

Melikgazi Belediyesi’nden nitelikli kurban pazar yerleri

“Eğitimlerle vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunuyoruz”

Başkan Büyükkılıç'a "SGK Haftası" ziyareti

Ulaşım AŞ'den yerli üretim ile yüzde 83'lük tasarruf

Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Aydın’ı ağırladı

Başkan Büyükkılıç, dev istihdam fuarını ziyaret etti