Gençlik Festivali’nde ‘İmera’ rüzgârı esti

Gençlik Festivali’nde ‘İmera’ rüzgârı esti

Büyükşehir Belediyesi tarafından Yaza Merhaba Gençlik Festivali kapsamında sahne alan Karadeniz müziğinin sevilen müzik grubu İmera, birbirinden güzel şarkılarla Kayserililere muhteşem bir gece yaşattı.

Kadir Has Stadyumu Otopark Alanı’nda gerçekleşen festivalin ikinci gününde ilk olarak Kayserili sanatçı Muzaffer Elitaş sahne aldı. Kayserispor atkısı ile sahneye çıkan sanatçı Elitaş, “Etkinliği düzenleyen Dr. Sayın Memduh Büyükkılıç’a çok teşekkür ediyoruz. Sizlerle buluşmak çok güzel, hep var olasınız” değerlendirmesinde  bulundu.                                        

Elitaş’a çiçek takdiminde bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk’ de, Yaza Merhaba konserlerinin ikincisinin gerçekleştirildiğini  hatırlatarak  şunları kaydetti “Yarın ve ertesi gün Erciyes Kültür Merkezimizde de konserlerimiz olacak. Kayserimizin yetiştirdiği güzel insan Muzaffer Elitaş’a çok teşekkür ediyoruz”                                                                                                   

Daha sonra sahneye ünlü müzik grubu İmera çıktı. Grup solisti Hüseyin Ulusan, alanı dolduran kalabalığa, “Hoş geldiniz sefalar getirdiniz, bizler de hoş geldik, hoş gördük. Güzel bir akşam, türkülerimize eşlik edebilirsiniz. Güzel vakitler geçirmek dileğiyle” diye seslenerek başladı.

Sevilen türküleri büyük bir coşkuyla seslendiren  İmera grubuna çiçek takdim eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk’de şöyle konuştu “Kıymetli konuklar, İmera’ya sizden bir alkış istiyorum. Harikalar, uzun zamandan beri takip ediyoruz, yoğun programları arasında şeref verdiler, sefalar getirdiler. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç beyefendinin de sizlere ve bütün konuklarımıza selamları var. Hepinize iyi eğlenceler”                                                                

Kayserililerin büyük ilgi gösterdiği gecede İmera grubu, Karadeniz ezgileri ile Kayserililere muhteşem bir gece yaşatırken, müzikseverler cep telefonları ışıkları ile konser alanında büyük bir görsel şölen oluşturdu.                                                                               

İmera’nın muhteşem Karadeniz türküleri ve şarkıları ile vatandaşlar, gece boyunca eğlenceli saatler geçirirken, grubun solisti Hüseyin Ulusan’ın üniversiteden arkadaşı Kayserili Halil Yücel’i konser esnasında sahneye davet edilerek, Yücel saz çalarak söylediği türkülerle geceye renk kattı.

Öte yandan Festival kapsamında 11 Haziran’daki Nihat Altındiş ve İkilem ile festivalin son günü olan 12 Haziran’da ise ünlü sanatçı Baha ve Ayşen Kaya’nın vereceği konser, Erciyes Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.                                                            

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü

Çocuk Kitap Fuarı Ve Şenliği’nde çocuklara özel konser

Talas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu

Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 Kütüphane oldu

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü