GELECEĞİ YAZAN KADINLAR

GELECEĞİ YAZAN KADINLAR

SINIF İÇİ EĞİTİMİNİ TAMAMLADI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve Türkcell işbirliğinde yürütülen "Geleceği Yazan Kadınlar Projesi? kapsamında Kayseri´de yapılan sınıf içi eğitimleri sona erdi.

Eğitimlerin kapanış toplantısına Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve TOBB Kayseri KGK Başkanı Merve Sarıoğlu da katıldı. Hiçyılmaz; eğitim alan kadınlara projenin sonraki aşamalarında başarı diledi.

Projeye Kayseri´den 52 adayın başvuru yaptığını ifade eden Başkan Hiçyılmaz, ?Türkiye´de sadece 15 ilde gerçekleştirilen "Geleceği Yazan Kadınlar Projesi?ne başvuru sıralamasında Kayseri; İstanbul, İzmir, Ankara ve Karabük´ten sonra 5.´nci sırada yerini aldı. Bu durum Kayseri´deki kadınlarımızın girişimcilik konusundaki azmini göstermektedir? diye konuştu.

Kursiyerlerin 10- 11 Haziran´da Android 201, 17- 18 Haziran´da Android 301 ve son olarak 8- 9 Temmuz 2017 tarihlerinde, Android 401 eğitimi aldıklarını belirten Hiçyılmaz, ?Geleceği Yazan Kadınlar Projesi´nde bundan sonraki süreçte 24 Temmuz? 10 Eylül 2017 arasında Proje Geliştirme Aşaması gerçekleştirilerek,  16- 17 Eylül´de Proje Sunumları ve Finalist Seçimleri yapılacak. Proje 25-29 Eylül tarihleri arasında İstanbul´da final toplantısı ile sona erecektir? ifadelerini kullandı.

Kayseri Ticaret Odası olarak, bu projenin Kayseri aşamasında ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını belirten Başkan Hiçyılmaz, ?Kayseri proje katılımcılarından 25- 29 Eylül tarihlerinde yapılacak İstanbul finaline dâhil olacak projeler çıkarmalarını bekliyorum? değerlendirmesinde bulundu?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi