ERÜ'de ASPİLSAN Enerji ile AR-GE istişare toplantısı düzenlendi

ERÜ

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ve ASPİLSAN Enerji arasında üniversite-sanayi iş birliği çerçevesinde devam eden AR-GE istişare toplantısının ikincisi düzenlendi.
ERÜ ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, ASPİLSAN Enerji Genel Müdürü Doç. Dr. Ahmet Turan Özdemir, ERÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. İbrahim Narin, Araştırma Dekanı Doç. Dr. Gökmen Zararsız ile ASPİLSAN Enerji yetkilileri katıldı. Toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Fatih Altun üniversite - sanayi işbirliğinde hayata geçirilebilecek olan projelerin ele alındığı toplantıların önemine dikkat çekti.
Rektör Prof. Dr. Altun, “ASPİLSAN Enerji şehrimizin parlayan bir yıldızı Erciyes üniversitesi olarak birlikte projeler üretmeyi yönetici olarak çok önem veriyorum. Düzenlenen bu toplantılarda öncelikle iki kuruma, şehrimize ve ülkemize çok değerli sonuçları çıkaracağını da düşünüyorum. AR-GE istişare toplantılarını bizler artırarak devam ettireceğiz. Bugün toplantı ve ziyaretlerinden dolayı ASPİLSAN Enerji heyetine teşekkür ediyoruz” dedi.
ASPİLSAN Enerji Genel Müdürü Doç. Dr. Ahmet Turan Özdemir ise konuşmasında ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun’un Üniversitenin tüm teknik imkânlarını sanayi ile buluşturmak üzere çalışmalar yürüttüğünü belirterek teşekkür etti.
Konuşmaların ardından toplantıda mevcut işbirliklerini geliştirme ve yeni işbirliklerinin hayata geçirebileceği çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”