ERÜ ile Erciyes Anadolu Holding arasında işbirliği protokolü imzalandı

ERÜ ile Erciyes Anadolu Holding arasında işbirliği protokolü imzalandı

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ile Erciyes Anadolu Holding arasında Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin öğrenim gördükleri mühendislik alanlarında teknolojik açıdan beceri ve deneyim kazanmalarına katkı sağlamak amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

Erciyes Anadolu Holding’de düzenlenen imza töreninde konuşan Erciyes Anadolu Holding Yatırım, İştirakler ile İş Geliştirme ve İnsan Kaynaklarından Sorumlu CEO Yardımcısı Murat Aksu, işbirliği protokolüne desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Fatih Altun’a teşekkür etti.

Aksu, “Ülkemizin en köklü araştırma üniversitelerinden dolan Erciyes Üniversitesi ile bugün önemli bir protokol imzaladık. 3 ayrı bölümde öğrencilerimizin, son bölümlerini tesislerimizde geçirmelerini, proje yapmalarını ve eğitimlerini sonlandırırken iş hayatında tecrübe kazanmalarını sağlayacak bir işbirliğine adım atıyoruz. Bu işbirliğinin hem Erciyes Üniversitesi’ne, hem şirketimize, hem de Kayseri’ye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Rektör Prof. Dr. Fatih Altun da konuşmasında imzalanan işbirliği protokolünün önemine dikkat çekti. Rektör Altun, “Ülkemizin önde gelen holdingleri arasında yer alan Erciyes Anadolu Holding’de öğrencilerimizin uygulama alanı bulmalarında etkin olarak imkân yakalayacak olmalarını çok önemsiyoruz. Bu işbirliğinin ülkemize, şehrimize, üniversitemize ve öğrencilerimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. İmzaladığımız protokolün gerek sanayi boyutu ile gerekse de öğrencilerimizin meslek hayatına geçerken ki kazanımlarına çok büyük katkıları olacağını düşünüyor, Erciyes Anadolu Holding yöneticilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”