ERKİLET’TE AİLE FACİASI

ERKİLET’TE AİLE FACİASI

Erkilet Osmangazi Mahallesi’nde cinnet geçiren şahıs eşini ve üvey çocuğunu bıçaklayarak öldürdükten sonra kendi canına kıymak istedi.

Olay, saat 15.00 sıralarında, Erkilet- Osmangazi Mahallesi Yunus Emre Caddesi'ndeki 3 katlı apartmanın en üst katındaki dairede meydana geldi.

Bir fabrikada işçi olarak çalışan Kaya D. isimli şahıs henüz bilinmeyen nedenle eşi Hörmet K. ile tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda cinnet geçiren koca  mutfaktan aldığı bıçakla eşini ile üvey kızı Y. N. S.’yi boğazından bıçakladı.

Aynı bıçakla kendisini de yaralayan Kaya D. evden ayrılıp, Erkilet Bulvarı'na çıkarak, polis ve sağlık ekiplerini çağırdı.

İhbar  üzerine katil zanlısının  bulunduğu bölgeye ve eve  polis ve sağlık ekipler sevk edildi. Eve gelen sağlık ekibi, yaptığı kontrolde, henüz 20 yaşındaki talihsiz eş Hörmet D. ile ilk evliliğinden olan kızı 1.5 yaşındaki kızının  yaşamını yitirdiğini belirledi.

Kendisi  de yaralı olan katil zanlısı koca  ambulansla  Şehir Hastanesi'ne nakledilerek tedavi alınırken; hayatlarını kaybeden anne ve kızının cansız bedenleri, polis ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi için Devlet Hastanesi morguna götürüldü.  Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.


Haber Kaynak : İHA

Saklandığı yerde yakalandı

Kazada savrulan araç ters döndü: 3 yaralı

Propaganda yapmaktan cezası bulunan şahıs yakalandı

Suç makinesi jandarmadan kaçamadı

4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi:

Motosiklet yayaya çarptı: 1 yaralı

Kayseri'de veterineri şehit edip Ankara'da bombalı saldırı düzenleyen teröristlerin kullandığı paramotor bulundu

Uygulamadan kaçarak 2 araca çarpan alkollü sürücü yakalandı

Parkta şüpheli çanta paniği

Parkta şüpheli çanta paniği

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı