Ekipler tam kadro görev başında

Ekipler tam kadro görev başında

Kocasinan Belediyesi ekipleri ilçe sakinlrinin güvenli ulaşımlarını sağlamak için yaya yolları, ana arterler, cadde, sokak ve meydanlarda kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kar yağışının başladığı andan itibaren yoğun bir şekilde kar temizleme çalışmalarına başladıklarına dikkat çeken Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar sözlerini şöyle sürdürdü “Bugün, Kayseri kar ile uyandı ve her taraf bembeyaz oldu. ‘Mart kapıdan baktırır’ atasözü gerçek oldu ve önümüzdeki günlerde de atasözünün devamı olan ‘Kazma kürek yaktırır’ gelmiş olacak. Bundan dolayı gece saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte ilçe genelinde eş zamanlı olarak ekiplerimiz büyük bir özveriyle kar temizleme çalışmalarına başladı. Kar, bereket demektir. Kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için tüm önlemlerimizi önceden almıştık. Modern nilfix aracı, diğer araçlar ve kar küreğiyle, ana arterler başta olmak üzere ilçenin dört bir yanında özellikle vatandaşlarımızın yoğun olduğu hastane, sağlık ocağı, cami, duraklar ve kamu binalarının önünde kar temizleme ve tuzlama çalışması gerçekleştiriyoruz. Bütün hizmetlerimizde olduğu gibi kar temizleme çalışmalarımızda da önceliğimiz vatandaşımızın memnuniyetidir. Hemşehrilerimin daha temiz ve daha sağlıklı bir Kocasinan’da yaşamaları için yoğun gayret sarf etmeye devam edeceğiz”

Ayrıca don olaylarının önüne geçmek için yol ve kaldırımlarda tuzlama çalışması yapan ekipler, araç sahiplerin ve vatandaşların güvenli ulaşımlarını sağlıyor.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı