EĞİTİM BİR SEN, İŞYERİ TEMSİLCİLERİYLE

EĞİTİM BİR SEN, İŞYERİ TEMSİLCİLERİYLE

İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube, Kayseri´deki tüm okullardaki işyeri temsilcileriyle istişare toplantısı düzenlemeye başladı.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Aydın Kalkan, "Geçen yıl tüm okul müdürlerimizle istişare toplantısı yaptık, bu toplantıların çok verimli olduğunu gördük. Eğitimin sorunları ve idarecilerimizin önerileri tartışıldı. 2016-2017 yılını ise işyeri temsilcilerimizle istişare toplantıları şeklinde planladık" ifadelerini kullandı.
Eğitim Bir Sen Kayseri Şubesi işyeri temsilcileri istişare toplantısına Talas ilçesinde bulunan 70´e yakın okulun temsilcileriyle başladı. Toplantıda Eğitim Bir Sen Talas İlçe temsilcisi Mehmet Albostan işyeri temsilcilerine katılımlarından dolayı teşekkür etti. Albostan, "Üye sayımızı 700´ün üzerine çıkaracağız, gitmediğimiz öğretmenler odası kalmayacak ve tüm eğitimcileri sendika ailemize dahil etmeye çalışacağı" şeklinde konuştu.
Eğitim Bir Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, "402 bini aşkın üyesiyle eğitim hizmet kolunun yetkili sendikası ve Türkiye´nin en büyük sivil toplum kuruluşu Eğitim-Bir-Sen olarak 24 yıldır özlük ve özgürlük mücadelesi veriyoruz" dedi.
Aydın Kalkan, "Eğitim çalışanlarının mali ve sosyal haklarını korumak ve geliştirmek, sorunlarını gündeme getirmek ve çözmek, herkes için daha iyi eğitim anlayışıyla eleştiri ve öneriler ortaya koymak, ücretlerde ve gelir dağılımında adaleti sağlamak hedefleri için çalışıyor ve üretiyoruz" şeklinde konuştu.
Eğitim Bir Sen Kayseri Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Aslantürk, işyeri temsilcilerine kendi görev alanlarıyla ilgili sunum yaptı ve toplantı daha sonra fikir alışverişinda bulunuldu.


Haber Kaynak : İHA

Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti