EĞİTİM - BİR SEN

EĞİTİM - BİR SEN

İFTARI İPTAL EDİP İAŞE PAKETİ DAĞITTI?

Eğitim Bir Sen genel merkezinin aldığı karar doğrultusunda tüm ülke çapında iftar programları iptal edildi. Eğitim Bir Sen Kayseri Şubesi de bu yıl Ramazan ayında iftar programlarını iptal etti. Konu ile ilgili açıklama yapan Şube Başkanı Aydın Kalkan, 7-30 Haziran tarihleri arasında üyeleri nezdinde yardım kampanyası başlattıklarını, paylaşma ve yardımlaşma duygusunu diri tutmak istediklerini vurguladı?
Eğitim Bir Sen Kayseri Şubesi Başkanı Aydın Kalkan açıklamasında dokuz binin üzerinde üyeleri bulunduğunu vurgulayıp, Memur Sen´e bağlı sendikalarla birlikte yirmi iki bin üyeye sahip bir aile olduklarını belirterek ?Yardım etme, veren el olma anlamında ciddi hassasiyetlere sahip üyelere sahibiz. Bu bağlamda Eğitim Bir Sen Kayseri Şubesi olarak 350 iaşe paketi oluşturduk ve Verenel Derneği aracılığı ile toplanan yardımları ihtiyaç sahiplerine dağıttık? ifadesini kullandı?
Sözlerinin devamında Ramazan ayının lüks sofralarda israf programlarına dönüşmemesi gerektiğinin altını da çizen Kalkan, ?Bizim geleneğimizde tüm nimetlerden helal ölçüsü içerisinde ve israf etmeden yararlanma vardır. Fakat bir ibadet olan oruç ve iftarı israf ve ziyafet toplantılarına dönüştürmemek gerekir? değerlendirmesinde bulundu?
Kalkan sözlerinin sonunda sendika olarak bundan sonra da sosyal sorumluluk projelerinin içerisinde olacaklarını ve milli ve manevi değerleri hayatın her aşamasında etkin kılmaya çalışacaklarını dile getirerek ?Yardım kampanyasına katkı sağlayan tüm yardımseverlere şükranlarımı sunarım? diye konuştu?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti