DEVELİLİLER DERNEĞİ´NDEN

DEVELİLİLER DERNEĞİ´NDEN

BÜYÜKKILIÇ´A ZİYARET

Kayseri Develililer Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´ı ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´ı ziyaretlerinde bulunarak başarı dileklerini sunduklarını belirten Dernek Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, Develi ile Melikgazi iki komşu ilçe olduğunu bu vesile ile Develi yolunun Melikgazi ilçesinden ulaşım sağlandığını kaydetti.

Kayseri Develililer Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek üyelerin ziyaretlerinden onur duyduklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç "Melikgazi Belediyesi olarak her zaman sivil toplum kuruluşları ile mesleki oda ve dernekleri ile uyum içerisinde birlikte projeler üreterek çalışıyoruz. Bu açıdan özellikle bölgesel kültür, sanat ve değerlere sahiplenen sivil toplum örgütleri ile dayanışma içerisindeyiz. Çünkü amaç bir olunca projelerin uygulanması da başarı sağlıyor. Bu açıdan derneği ile birlikte kültür, sanat, eğitim faaliyetleri bulunmak bizim için bir kazanç olacaktır" dedi.

Ziyaret sonunda Kayseri Develililer Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Ahmet Özyalçın ile Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Memduh Büyükkılıç ile hatıra fotoğrafı çekildiler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik