DEVELİ´DE

DEVELİ´DE

MÜSLÜMAN KADININ YAŞAMI KONUŞULDU

Develi Belediyesi ile AK Parti Kadın Kolları İlçe teşkilatının ortaklaşa düzenlediği Kuranı Kerim Ziyafeti ve Müslüman Kadının Yaşamı konulu konferans Mustafa Aksu Kültür Merkezinde yapıldı.

Bayanlara özel yapılan program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif İslamoğlu´nun selamlama konuşmasıyla devam etti. Ramazanın ruhuna uygun bir program yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirten İslamoğlu ?Müslüman kadını görev ve sorumluluklarını konuşacağımız bu anlamlı programda bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımı Mehmet Cabbar´a bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizler AK Parti Kadın Kolları olarak AK Parti iktidarları döneminde dindar kadınların ne gibi kazanımlar elde ettiğinin çok iyi farkındayız. Bu sebeple 24 Haziran´da yapılacak seçimde Cumhurbaşkanımızı Devletin Başkanı yapmak için var gücümüzle gayret göstereceğiz? dedi.

İlahiyat öğrencisi Fatma İnceden´in ney dinletisin ve Amine Feryal Şeker´in Kudüs isimli naatı okumasının ardından programın konuşmasını Elmalılı Hamdi Yazır Kuran Akademisi Başkanı Kurra Hafız Fatih Çollak Hoca´nın asistanlarından Sevgi Arpacı ve Ceylan Şahin Hocalar yaptılar. Ayet ve hadisler ışığında Müslüman bir kadının nasıl bir tavır takınması, hayatın içinde nasıl roller alınması gerektiğini anlatan hoca hanımların konuşmalarının ve Kuranı Kerim tilavetlerinin ardından  AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif İslamoğlu ve Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar´ın eşi Habibe Cabbar bilgilendirici sunumlarından ve davet icabet etmelerinden dolayı Türk Bayrağı hediye ettiler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti