CUMHURBAŞKANI’NDAN BÜYÜKKILIÇ’A ÖVGÜ

CUMHURBAŞKANI’NDAN BÜYÜKKILIÇ’A ÖVGÜ

MEMDUH BEY’E TEŞEKKÜR EDİYORUM

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partililerle video konferans aracılığıyla gerçekleştirdiği bayramlaşmada, “Memduh Bey’e özellikle teşekkür etmek istiyorum. Ayasofya’nın açılışında arabayla geçerken gördük ama konuşamadık. Bizzat selamlaşamadık ama gönülden selamlaşmamızı yaptık. O gün Ayasofya’ya geldiğini böylece görmüş olduk. Oraya kadar gelmiş, ayağına sağlık.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partililerle video konferans aracılığıyla bayramlaştı. Ak Parti Genel Merkez yöneticileri ile 81 ilin teşkilat yönetiminin hazır bulunduğu bayramlaşmaya Kayseri’den Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ak Parti İl Başkan Vekili Nuh Kurtsoy ile il yönetimi ve ilçe başkanları katıldı.

81 ilin parti teşkilatıyla video konferans aracılığıyla gerçekleşen bayramlaşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başkan Büyükkılıç arasında samimi bir sohbet de gerçekleşti.Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Memduh Bey’e özellikle teşekkür etmek istiyorum. Ayasofya’nın açılışında arabayla geçerken gördük ama konuşamadık. Bizzat selamlaşamadık ama gönülden selamlaşmamızı yaptık. O gün Ayasofya’ya geldiğini böylece görmüş olduk. Oraya kadar gelmiş, ayağına sağlık.” ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükkılıç da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Ayasofya kararı ve Kayseri ile birlikte 21 şehri yakından ilgilendiren liglerden düşmenin kaldırılması kararı nedeniyle şükranlarını sundu. Başkan Büyükkılıç “Hem Ayasofya için hem de Kayserispor’umuzun Süper lig de kalmasına göstermiş olduğunuz siyasi irade ve destek için Kayseri halkı adına saygılar sunuyoruz. Kayseri’mizin yeri sizin gönlünüzde bir başka onu biliyoruz” değerlendirmesinde  bulundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Çanakkale Şehitleri dualarla anıldı

Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma

Bahar geldi, kırnavruzu görüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Perşembe günü Kayseri’de

Vali Çiçek: "Çanakkale Zaferi; ecdadımızın yazmış olduğu emsali olmayan destandır"

Kayseri büyükşehir ve ilçelerinin anket sonuçları açıklandı

Başkan Palancıoğlu: "31 Mart için, sevdamız Melikgazi için hazırız ve kararlıyız"

Başkan Yalçın’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Başkan Alan: "Kiralar esnafın belini büküyor"

Hacılar iftar sofrasında buluştu

Talas'ta Ahmet Özhan rüzgarı

Başkan Büyükkılıç: "Kardeşlik şuurundan hiçbir zaman vazgeçmeyelim"

MÜSİAD Kayseri üyeleri iftarda buluştu

3 katlı binada çıkan yangın korkuttu

Başkan Büyükkılıç'tan çocuk kreşi müjdesi