Cumhur İttifakı Ortağı Mhp’den Ak Parti’ye Bayram Ziyareti

Cumhur İttifakı Ortağı Mhp’den Ak Parti’ye Bayram Ziyareti

 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ahmet Balçovan ve beraberindekiler, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.   

  Ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getiren ve seçim çalışmalarında MHP'ye başarılar dileyen AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm; "Allah, Cumhur İttifakı'nın her günü bayram gibi yaşamasını nasip etsin inşallah. Sahada çalışmalarımız birlikte devam ediyor. Hamt olsun ekip olarak uyum içinde, hep birlikte, göğsümüzü gere gere hem cumhurbaşkanımıza hem Cumhur İttifakı'na oy istiyoruz. Halkta da müthiş bir teveccüh var, gerçekten bizi sahipleniyorlar. Kayseri halkı bu konuda elini vicdanına koyduğu zaman teröre karşı nasıl hareket edeceğini, kimi destekleyeceğini, bu ülkenin huzur ve refahı için kimlere yetki vereceğini çok iyi bilir. Bizler de bir aile gibiyiz, birlikte çok güzel çalışmalara imza atıyoruz, atmaya da devam edeceğiz. Allah nasip ederse de 14 Mayıs akşamı bunu taçlandıracağız" dedi. 

  Cumhur İttifakı ortağı olarak üzerlerine düşen ne varsa yapmaya devam edeceklerini kaydeden MHP İl Başkanı Ahmet Balçovan ise; "Bu seçim sürecinde sizlerin de bizlerin de sahada vekillerimiz çalışmakta olup var güçleriyle Cumhur İttifakı nezdinde ellerinden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışıyorlar. Karşımızda bir ittifak var. Çalışmalarımızın neticesinde Allah'ın izniyle Cumhur İttifakı 10, Millet İttifakı 0 olarak hedefimizi koyduk. Çalışmalarımız ve programlarımızı bunun üzerine koyduk. Ramazan'ı kazasız belasız bitirdik, Ramazan Bayramı'nı idrak ettiğimiz şu süreç içerisinde vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını, bayramdan sonra da inşallah 14 Mayıs'ta cumhurun zaferiyle katkı sağlamasını can gönülden istiyorum. Kayseri'de bir uyum içerisinde Cumhur İttifakı'nı en üst seviyede birlikte götürüyoruz. Siz de biz de yeni atandık. Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur İttifakı nezdinde üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

  Ziyarette AK Parti İl Başkan Yardımcısı Abdülkerim Yalçın ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MHP üyeleri katıldı. 


Haber Kaynak : İHA

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”