Çolakbayrakdar: “Sofralarımız, paylaştıkça bereketleniyor”

Çolakbayrakdar: “Sofralarımız, paylaştıkça bereketleniyor”

Kocasinan Belediyesince Ramazan geleneğini yaşatmak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar sofrasının ilki Yenimahalle’de gerçekleştirildi ve yaklaşık 4 bin 500 kişi katıldı.

Yenimahalle’de binlerce kişinin katıldığı iftar programında masaları tek tek gezerek, vatandaşlarla sohbet eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bölge sakinlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kayserililer, ezan saatini tasavvuf musikisi dinletisi dinleyerek bekledi. Birlik ve beraberlik mesajların verildiği iftar, havadan drone ile görüntülendi. Renkli görüntülerin oluştuğu iftar programında, hep birlikte aynı sofrada oruçlar açıldı.

Başkan Çolakbayrakdar iftar yemeğine iştirak eden ilçe sakinlerine hitabında “Bu birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun” temennisinde bulunarak şunları kaydetti “Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz iftarımızın ilkini, Yenimahalle’mizde gerçekleştirdik. Havaların güzel olmasıyla Kocasinan Belediyesi ile özdeşleşen bu gibi iftarlarımızı, diğer mahallelerimizde de yapacağız ve hemşerilerimizle bir arada olacağız. Sofralarımız, paylaştıkça bereketleniyor. Rabbim tutmuş olduğumuz oruçları kabul etsin. Bu birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun. Her daim böyle güzelliklerle Kocasinan’ımıza, Kayseri’mize ve Türkiye’mize huzurlu iftarlar yapmayı nasip eylesin.” 

Baykan Çolakbayrakdar, Ramazan ayının sevincini, coşkusunu ve manevi havasını Kayserililerle yaşamanın önemli olduğunu sözlerine ekledi.

 

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti