Çolakbayrakdar kar temizleme çalışmalarını takip etti

Çolakbayrakdar kar temizleme çalışmalarını takip etti

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gece boyunca merkez ve kırsal mahalleler başta olmak üzere sanayi ve ticaret alanlarının yoğun olduğu bölgelerde devam eden kar temizleme çalışmalarını yerinde takip etti.

Merkez mahallerindeki kar temizleme çalışmalarını inceledikten sonra Kemer, Ebiç, Dadağı ve Yemliha gibi kırsal mahallelerde çalışmaları yakından takip eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,  işçilerle sohbet edip, tatlı ikram ederek, kolaylıklar diledi.    

İncelemeler sırasında çiftçilerle sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, çiftçinin her zaman yanında olduklarını vurgulayarak şunları kaydetti  “Çiftçilerimiz başta olmak üzere kar yağmasını istiyorduk ve beklenen kar yağdı. Yüzleri gülen çiftçi kardeşlerimizin kar yağdığına çok memnun olduklarını gördük. Yeter ki yağsın, bereket yağıyor. Anadolu’nun bereketli topraklarında ekmeğini topraktan çıkartan hemşehrilerimize bol bereketli bir yıl diliyorum”

                                                                                        Hizmetlerinden dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür eden çiftçiler ise kar yağmasından dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek, kar yağışının hem ürünlerde daha fazla verim olmasına hem de ürün çeşitliliği imkanı sunduğunu belirtip, kar yağışının etkili olduğu andan itibaren tüm personelle sahada görev başında olduklarını vurgulayarak şunları kaydetti “Kırsal mahallerimizden biri olan Kemer mahallesindeyiz. Ana arterler ve yolları açık olan kırsal mahallelerimizin iç yolları ve sokak aralarında kar temizleme çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Çalışmalarımıza; Kemer, Dadağı, Ebiç ve Yemliha istikametinde devam ediyoruz. Şehrimize kar yağmaya başladığı ilk günden itibaren bütün ana arterler, mahallelerin yolları ve sokakları başta olmak üzere her bir köşede yoğun bir şekilde ekiplerimiz çalışmaktadır. Ana yolların açık olmasıyla ara yollarımızda çalışmalar sürmektedir. Bütün saha ekiplerimiz, gece gündüz demeden vardiyalı halinde 24 saat esaslı özverili çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle kırsal mahallelerimizde tıpı nedeniyle yolları açık tutmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Kırsal Hizmetler ve Temizlik İşleri başta olmak üzere tüm birimlerimiz birbirlerine destek halinde koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bütün gayretimiz, hemşehrilerimizin ulaşımı sağlayabilmektir. Araçlarımız tabiri caizse kontak kapatmaksızın 3 vardiya halinde 24 saat durmaksızın koordineli bir şekilde çalışmaya devam ediyorlar. Sahada çalışan tüm ekibe Allah kolaylıklar versin”                                                 

Kırsal mahallelerin ardından Yeni Sanayi bölgesinde çalışmaları kontrol eden Başkan Çolakbayrakdar’a, Kayseri Oto Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhi Odakır’ da eşlik etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor