Çiçek ‘serbest bölge’ çalışmalarını inceledi

Çiçek ‘serbest bölge’ çalışmalarını inceledi

Vali Gökmen Çiçek, Kayseri Serbest Bölge Yönetim Kurulu Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Kayseri Serbest Bölgesi'nde incelemelerde bulunup; Başkan Palancıoğlu'ndan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kayseri Serbest Bölge Yönetim Kurulu Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Kayseri Serbest Bölgesi'nde incelemelerde bulunan Vali Gökmen Çiçek çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Kayseri’nin ihracat üssü Serbest Bölge’nin potansiyelini en iyi şekilde yansıtmak için durmadan çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Palancıoğlu “Kayseri Serbest Bölge'de ağırladığımız Kayseri Valimiz Sayın Gökmen Çiçek Bey'e Bölge'nin çalışmaları hakkında bilgiler aktararak yapılan işleri yerinde inceledik. Burada Kayseri ihracatının yüzde 20’sini karşılayan bir üretim söz konusu. Kayseri Serbest Bölge demek istihdam demek, ihracat demek Kayseri ekonomisine büyük katkı demek. Özellikle Serbest Bölgedeki tüm yolları şu anda açmış olduk. Altyapı faaliyetlerimiz devam ediyor. Atık su arıtma tesisini genişletiyoruz, GES yaptık, hangarları yaptık. Birçok hizmeti burada tamamladık. Ama bunun yanında en önemlilerinden bir tanesi de Serbest Bölge’nin giriş kapısını yeniledik. Yeni yatırımlar için Kayseri üretiminin lokomotifi Serbest Bölge’de Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Sayın Valimize ziyaretleri için teşekkür ederim.” değerlendirmesinde bulundu.

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi