CHP İL TEŞKİLATI

CHP İL TEŞKİLATI

YEŞİLHİSAR SAKİNLERİNE ?GEÇMİŞ OLSUN? DEDİ?

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin ve beraberindeki heyet şiddetli yağış ve selden zarar gören Yeşilhisar İlçesini ziyaret ederek, ilçe sakinlerine yaşanan gelen sel felaketinden dolayı ?Geçmiş Olsun ? temennisinde bulundular?
İl Başkanı Feyzullah Keskin ve beraberindeki heyet sel nedeniyle sular altında kalan evleri, dükkânları, mağdur olan aileleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
Hayvanlarını otlatırken sel sularına kapılan ve hayatını kaybeden çoban Bayram Soyak´ın ailesini de ziyaret eden heyet aileye başsağlığı diledi.
Mağdur Ailelere ´geçmiş olsun´ dileklerinde bulunan Feyzullah Keskin, ? Yeşilhisar ilçemizde yoğun yağış nedeniyle bazı işyerleri ve evleri su bastı. Bir vatandaşımız hayatını kaybetti. İlçemizde maddi hasarlar meydana geldi ve en üzücüsü ise can kaybımız var. Umarım hasarlar en kısa zamanda telafi edilerek yoğun yağış ve selden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için çalışmalar sürdürülür. Sosyal Devletin sorumluluğu vatandaşlarının yanında olmaktır. İlçeyi ziyaret ederek, selden ve heyelandan etkilenen esnafa ve vatandaşlarımıza "geçmiş olsun" dileklerinde bulunduk. Vatandaşlarımıza destek olmak, yanlarında olduğumuzu her zaman göstermek boynumuzun borcudur. Bayramlarda, şenliklerde vatandaşlarımızın yanında olduğumuz gibi bugün onların acılarını hafifletmek, kötü günlerinde de yanlarında olduğumuzu belli etmek için buradayız. Bizlere düşen sorumluluk ise meydana gelen maddi hasarı devletimizin imkânları ile bertaraf edilmesini sağlamak, mağduriyetin giderilip giderilmediğiyle ilgili çalışmaların takipçisi olmak, olacağız. Vatandaşlarımızın mağdur edilmesine göz yummamız mümkün değildir. Buradan bütün ilçe halkımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah bir daha böyle felaketlerle karşılaşmayız? şeklinde konuştu.
İl Başkanı Keskin sözlerinin sonunda ?Türkiye´nin kurucu partisi CHP vatandaşının iyi gününde de kötü gününde de her zaman yanında olmuştur ve olacaktır. Ülkemizin hangi köşesinde bir acı varsa, nerede bir vatandaşımız mağdur durumdaysa yüreğimiz onlarla birdir ve acılarına ortak olmak, elimizden geleni yapmak sorumluluğumuzdur. Maddi zararlar karşılanır ancak kaybedilen canın telafisi yoktur, bizi en çok üzen durumda vatandaşımızın hayatını kaybetmesidir. Diğer acılar sarılır ama giden canlar bir daha gelmiyor. İnşallah bu olaydan herkes gereken dersi alır ve bir daha böyle acıları tekrar yaşamayız? ifadesini kullanarak noktayı koydu?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı