CHP İL BAŞKANLIĞI´NDAN AĞIR ELEŞTİRİ,

CHP İL BAŞKANLIĞI´NDAN AĞIR ELEŞTİRİ,

?İKTİDARA KOŞAN CHP YIPRATILMAK İSTENİYOR?

Cumhuriyet Halk Parti Kayseri İl Başkanlığı´ndan yazılı bir açıklama yapılarak aday belirleme sürecine dair değerlendirmelerde bulunuldu. Açıklamada ilçe belediye başkanlığı için belirlenen isimlerin kamuoyunda heyecan ve kazanma umudu yarattığı iddia edilip ?Birileri sehven yapılan hatayı CHP´yi yıpratmak için fırsat olarak görmüş, kinlerini, art niyetli düşüncelerini ortaya saçmaya başlamıştır? ifadesi kullanılarak ağır eleştirilerde bulunuldu.

Cumhuriyet Halk Parti Kayseri İl Başkanlığı´ndan yazılı bir açıklama yapılarak aday belirleme sürecine dair değerlendirmelerde bulunuldu. Bazı çevrelerce CHP´nin iktidara yürümesinin engellenmeye çalışıldığının iddia edildiği açıklama da içteki muhaliflere mi, yoksa rakip siyasi parti temsilcilerine mi gönderme olduğu anlaşılamayan ağır eleştiriler yer alırken; Hacılar ve Tomarza adaylarının önümüzdeki günlerde belirleneceği belirtilip şöyle denildi;

?Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri örgütü olarak; hiç kimseye angaje olmadan, duygusallığa kapılmadan, önce nerelerde ve hangi adaylarla kazanabiliriz diyerek, ciddi bir çalışma içine girdik.  Bir yandan İYİ Parti ile görüşmelerimiz sürerken, kamuoyuna yansımayan birçok isim ile görüşme yaptık.

Melikgazi Belediye Başkan Adayımız Sayın Sema Karaoğlu;

Sarız Belediye Başkan Adayımız Sayın Ömer Faruk Eroğlu;

Pınarbaşı Belediye Başkanı Adayımız Sayın Deniz Yağan;

Sarıoğlan Belediye Başkan Adayımız Sayın Mehmet Bayraklı;

Bünyan Belediye Başkan Adayımız Sayın Mustafa Navruz;

Akkışla Belediye Başkan Adayımız Sayın Mustafa Güner ile kamuoyunun karşısına çıktık.

Açıkladığımız isimler kamuoyunda heyecan ve kazanma umudu yarattı. Hacılar adayımız sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildi ama kısa süre içinde isimlerini açıklayacağımız Hacılar ve Tomarza adaylarımızın da kamuoyunda aynı şekilde büyük bir heyecan ve umut dalgası yaratacağından hiç kuşkumuz yok. Kuşkumuzun olmadığı bir başka nokta ise bugüne kadar yapılan her olumlu işe su katmak için hazırda bekleyen şer odaklarının yine harekete geçeceğidir. Bunu 25 Ocak Cuma günü Genel Merkezimiz ve İYİ Parti Genel Merkezi tarafından sehven yapılan bir hatanın basında yer almasının ardından bir kez daha gördük.  Olayın basına yansımasının ardından il başkanımız, milletvekilimiz ve ilçe başkanımız hatanın düzeltilmesi için harekete geçmiş, Melikgazi Belediye Başkan adayımız Sayın Sema Karaoğlu da bu sürece bizzat tanık olmuştur.  Girişimlerin ardından kısa sürede Genel Başkan Yardımcımız Sayın Seyit Torun´un il Başkanımıza açtığı telefon ile hata düzeltilmiştir.  Ama birileri bunu CHP´yi yıpratmak için fırsat olarak görmüş, kinlerini, art niyetli düşüncelerini ortaya saçmaya başlamıştır.  Çünkü il Başkanının, örgütünün, milletvekilinin, belediye başkan adayların uyumlu çalışması CHP´nin iktidara koşması onları rahatsız etti. onların amacı CHP´nin iktidarı değil, CHP´nin yara almasıdır. Ve onlar operasyonu, ayak oyununu, herkese mavi boncuk dağıtmasını çok iyi bilirler, çünkü onların politikası budur? Deli saçması düşüncelerini ?Gizli Operasyon´  diyerek süslemeye çalışanlar bir kez daha yanılacak, bir kez daha kaybedecekler. Ama yine yüzleri kızarmayacak, yine utanmayacaklar? Yine kirli senaryolar yazıp, CHP´yi baltalamaya çalışacaklar. ?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı