CHP İL BAŞKANI KESKİN:

CHP İL BAŞKANI KESKİN:

?MESELEMİZ MEMLEKET MESELESİDİR VE BU MEMLEKET HEPİMİZİNDİR? ...

CHP Kayseri İlçe Başkanları toplantısı CHP Kayseri İl Başkanlığında düzenlendi. Toplantı 16 İlçe başkanın katılımıyla gerçekleştirildi
Toplantıda konuşan İl Başkanı Feyzullah KESKİN; ?CHP Kayseri İlçe Başkanları Ocak ayı toplantısını gerçekleştirdik. Olağan olarak gerçekleştirdiğimiz toplantının Ocak ayı toplantı gündemi ?Referandum? oldu. İlçe Başkanlarımızın hemen hemen hepsinin referanduma nasıl gidilmesi gerektiği konusunda fikirlerini aldık. Referandum stratejilerimizi oluşturuyoruz.
Danışma Kurulu toplantımızda, İl Başkanlığımızda partililerimizin önerilerini alarak, olağan ve olağanüstü toplantılarımızla planlarımızı yapmaya başladık. Bizler seçimlere nasıl hazırlandıysak, referandum için daha hassas davranarak çalışacağız. Sandıklarımıza, oylarımıza sahip çıkmak için programlar düzenleyeceğiz. Referanduma parti üstü bir çalışma yaparak gideceğiz. Yurdumuzu ve milletimizi bir tek kişinin iradesine ve insafına bırakacak bu değişiklik önerisine karşı çok çalışacağız. Meselemiz memleket meselesidir ve bu memleket hepimizindir.
Genel Merkezimizin ?Neden Hayır? materyallerinin bize ulaşan bir kısmını ilçe başkanlıklarımıza ulaştırdık. Önümüzdeki hafta içinde gelecek olan diğer materyallerle seçim bölgelerimizde sahaya inip ?Neden Hayır? dememiz gerektiğini yurttaşlarımıza ulaşarak anlatacağız.
Cumhuriyet Halk Partisi, halka gitmekten çekinmesin diyorlar. Bizim partimiz halkın içerisinden gelen bir partidir ve halka gitmekten asla korkmamaktadır. Fakat iktidar partisi her zaman olduğu gibi halkı korkutarak şahsi menfaat planlarını uygulamaya çalışmaktadır. Sorarım size bu değişikliği halk mı istedi, rejim değişsin parlamenter demokrasi ortadan kalksın diye halk mı size taleplerini iletti. Elbette HAYIR. Yazdınız, çizdiniz, uygulamaya koymaya çalışıyorsunuz. Bizler Cumhuriyet´in evlatları demokratikleşmek adı altında getirdiğiniz rejim değişikliğine izin vermeyeceğiz.
Bu Anayasa değişikliği Milli birliğimizi ortadan kaldırılarak, hem duygusal hem de fiili bölünmelere yol açacaktır. Ülkemizin eyaletlere ayrılması tehlikesi ile karşı karşıya kalınacaktır. Bu ne bir kişinin, ne bir partinin meselesidir. Bu ne iktidar, ne de muhalefetin yanında olmak değildir. Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceğinin yanında olmaktır. Meselemiz; memleket meselesidir ve bu memleket hepimizindir.? İfadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı