ÇEVRE BAKANLIĞI

ÇEVRE BAKANLIĞI

?DENETİM, LABORATUVAR VE ÇEVRE GÖREVLİSİ ÇALIŞTAYI´ DÜZENLİYOR ?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İzin, Denetim, Laboratuvar ve Çevre Görevlileri konularında yaşanan sorunlara çözüm önerileri sunmak ve ilgili tüm paydaşlarla sektördeki yenilikleri değerlendirmek amacıyla ?I. Ulusal İzin, Denetim, Laboratuvar ve Çevre Görevlisi Çalıştayı? düzenliyor.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İzin, Denetim, Laboratuvar ve Çevre Görevlileri konularında yaşanan sorunlara çözüm önerileri sunmak, mevcut uygulamaları güçlendirmek, yürütülen araştırmaları çeşitlendirmek, uygulamaları ve araştırmaları yönlendirecek ve destekleyecek kararların alınmasını sağlamak ve ilgili tüm paydaşlarla sektördeki yenilikleri değerlendirmek amacıyla ?I. Ulusal İzin, Denetim, Laboratuvar ve Çevre Görevlisi Çalıştayı? düzenliyor. 3 gün sürecek çalıştay, 02-04 Mayıs 2017 tarihlerinde Afyonkarahisar´da gerçekleşecek
Çalıştayda üniversiteler, organize sanayi bölgeleri, yerel yönetimler, sanayiciler, firmalar, kamu kurumları temsilcileri bir araya gelecek.
4 ayrı oturum ile gerçekleşecek olan Çalıştay´da, İzin, Denetim, Laboratuvar ve Çevre Yönetim Hizmetlerinde karşılaşılan zorluklar ve bunlara ilişkin çözüm önerileri ile kalitenin arttırılması için yapılması gerekenler tartışılacak.
Çalıştay hakkında değerlendirmede bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet ÖZHASEKİ; ?Çalıştay bilgi tecrübe ve önerilerin paylaşılarak İzin, Denetim, Laboratuvar ve Çevre Yönetim Hizmetlerinde konularında ülkemizde yaşanan sorunların tartışılarak çözüm önerilerinin üretilmesi noktasında büyük bir fırsat olacak ve kamu ve özel sektör tarafından atılacak adımlara önemli ışık tutacaktır? değerlendirmesinde bulundu?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”