Cami faresi suçüstü yakalandı

Cami faresi suçüstü yakalandı

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde iddiaya göre hırsızlık için girdiği camide imama yakalanan şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şahsın camideki yardım kutusunu incelediği ve imamı görünce panik olduğu anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, Şeker Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde bulunan Terminal Camii’nde meydana gelen olayda iddiaya göre M.İ., kilitli kapıyı zorlayarak camiye girdi. Üst kattan minberi kullanarak aşağı inen M.İ., burada bulunan bağış kutusunu ve imam odasını inceledi. Caminin kapısının zorlandığını fark eden imam M.A., içerideki M.İ.’yi görünce kapıyı kilitledi. İmamın ihbarı üzerine polis ekipleri camiye gelerek, M.İ.’yi gözaltına aldı. Şüpheli işlemler için karakola götürüldü. M.İ.’nin caminin üst katından minberi kullanarak aşağı inmesi, bağış kutusu ile imam odasını incelemesi ve imam M.A.’yı görünce panik olması ise caminin güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

"Caminin yardım sandığını açmaya zorlamış"
Olaya şahit olan cami cemaatinden Ali Aslan, “Camimizi devamlı kapalı tutarız, namaz vakitleri gelince açarız. Bir ses duyduk, yukarı çıktık. Yukarıya çıkış kapısının açık olduğunu gördük. Kontrol ettik ve içeride bir kişi olduğunu gördük. Hemen aşağı indik, emniyete haber verdik. Emniyetimiz de geldi ve şahsı aldı. Şahıs minberi kullanarak aşağı inmiş. Buraları kontrol etmiş, cami yardım sandığını açmaya zorlamış. Şu anda camimize verilmiş herhangi bir zarar yok” şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : İHA

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı