17 ESKİ POLİS İLE 6 ESKİ ÖĞRETMENE

17 ESKİ POLİS İLE 6 ESKİ ÖĞRETMENE

BYLOCK´TAN CEZA YAĞDI. 136.5 YIL HAPİS ...

KAYSERİ (İHA) - Kayseri´de aralarında 2 baş polisin olduğu 3´ü tutuklu 17 eski polise Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin haberleşmede kullandığı gizli iletişim ağı by lock programını kullandıkları iddiasıyla toplam 99 yıl 11 ay hapis cezası verildi.
Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi´nde görülen ayrı ayrı dosyalarda tek tek görülen davada tutuklu sanıklar Ü.K., M.Y. ve M.K. ile tutuksuz sanıklar A.K., S.O., S.U., A.Ü., Z.F., Ü.K., C.Y., S.A., A.E., M.K., H.G., C.K., Ö.D., S.G. ve C.S. ile avukatları hazır bulundu.
Tüm sanıklar üzerlerine atılı suçlamaları reddetti.
Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanıklar Ü.K., M.Y. ve M.K. ile tutuksuz sanıklar A.K., S.O., S.U., A.Ü., Z.F., C.Y., A.E., H.G., C.K., Ö.D., S.G. ve C.S.´ye ´silahlı terör örgütü üyesi olma´ suçundan ayrı ayrı 6 yıl 3 ay, etkin pişmanlıkta bulunan sanıklar Ü.K. ve S.A.´ya ise 3´er yıl 1´er ay olmak üzere 17 sanığa toplam 99 yıl 11 ay hapis cezası verdi.
Kayseri´de Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)´nün gizli iletişim ağı by lock programını kullandıkları iddiasıyla yargılanan 1´i tutuklu 6 eski öğretmene ayrı ayrı 6 yıl 3 ay olmak üzere toplam 37 yıl 6 ay hapis cezası verildi.
Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi´nde görülen davada tutuklu sanık S.A. Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile tutuksuz sanıklar N.K., F.D., F.P. ve M.K. ile S.Ç. ve avukatları hazır bulundu.
Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlerinden ihraç edilen, ardından ´silahlı terör örgütü üyesi olma´ suçundan dava açılan, eski öğretmen olan tüm sanıklar üzerlerine atılı silahlı terör örgütü üyeliği suçlamalarını reddettiler.
Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık S.A. ile tutuksuz sanıklar N.K., F.D., F.P. ve M.K. ile S.Ç.´ye ´silahlı terör örgütü üyesi olma´ suçundan ayrı ayrı 6 yıl 3 ay olmak üzere toplam 37 yıl 6 ay hapis cezası verdi.


Haber Kaynak : İHA

Yolcu treni ile hemzemin geçitte çarpışan otomobil devrildi: 1 yaralı

Otomobil belediye otobüsüne çarptı: 4 yaralı

Avukata saldıran kadına 14 yıl 14 aya kadar hapis cezası talebi

84 polis ile aranan şahıslara operasyon

Saklandığı yerde yakalandı

Kazada savrulan araç ters döndü: 3 yaralı

Propaganda yapmaktan cezası bulunan şahıs yakalandı

Suç makinesi jandarmadan kaçamadı

4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi:

Motosiklet yayaya çarptı: 1 yaralı

Kayseri'de veterineri şehit edip Ankara'da bombalı saldırı düzenleyen teröristlerin kullandığı paramotor bulundu

Uygulamadan kaçarak 2 araca çarpan alkollü sürücü yakalandı

Parkta şüpheli çanta paniği

Parkta şüpheli çanta paniği

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı