Büyükşehir'den Bünyan ve Pınarbaşı'da çoban ve taziye evi

Büyükşehir

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 16 ilçede kırsal kesimlere de hizmet noktasında büyük özen gösterirken, Pınarbaşı ve Bünyan’da kırsal kesimlerde mahalle sakinlerinden gelen talep üzerine çoban ve taziye evi inşa etti.

16 ilçede, kilitli parke çalışmalarından, oyun parkı ve halı sahaya, sosyal tesislerden, sıcak asfalt, yol yapım ve tarımsal faaliyetlere kadar ilçelerimizde dokunmadık alan bırakmamaya gayret gösteren Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bu çerçevede kırsal kesimde mahalle sakinlerinin taleplerini de yerine getiriyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Pınarbaşı ve Bünyan’da kırsal kesimlerde mahalle sakinlerinden gelen talep üzerine çoban ve taziye evi inşa etti. Bünyan ilçesi Ekinciler Mahallesi ile Pınarbaşı ilçesi Dilciler Mahallesi’ne dışarıdan gelen ve kalacak yeri olmayan çobanlık yapan vatandaşlar ile cenaze zamanlarında taziye evi olarak kullanılmak üzere çoban ve taziye evini hizmete sokan Büyükşehir Belediyesi, 16 ilçede mahalle sakinlerinin konforunu arttırmak için aralıksız çalışmaya devam ediyor.
En ücra mahalleye dahi hizmet götüren ekipler, kırsal mahallelerde minare yapımı, camilerde çatı tamiratı ve halı yenileme, istinat duvarı yapımı, çoban ve taziye evi yapımı, öğrencisi olmayan okulların sosyal tesis amaçlı kullanıma dönüştürülmesi gibi yapım, bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı