Büyükşehir KAYMEK'in matematik kampı takdir topluyor

Büyükşehir KAYMEK

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) tarafından düzenlenen Matematik Kampı, eğitim ve siyaset camiasından takdir toplamaya devam ediyor. AK Parti Kayseri Milletvekili Murad Cahit Cıngı, Matematik Kampı’nı ziyaret ederek, gençlerle tecrübe paylaşımında bulundu.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın ortaya koyduğu eğitimi destekleyen, öğrenci ve genç dostu hizmet vizyonu doğrultusunda faaliyetlerini yürüten Büyükşehir KAYMEK’in "Kim Korkar Matematikten" sloganı ile hayata geçirdiği Matematik Kampı projesi 2’nci yılında öğrencilerden yoğun ilgi görürken, eğitim ve siyaset camiasının da takdirini toplamaya devam ediyor. Bu çerçevede dönem dönem eğitimcileri ve siyasetçileri ağırlayan KAYMEK Matematik Kampı’nı AK Parti Kayseri Milletvekili Murad Cahid Cıngı ziyaret etti. Ziyarette Milletvekili Cıngı’ya Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın eşlik etti. Matematik Kampı öğrencileriyle sıcak ve samimi bir ortamda sohbet gerçekleştiren Cıngı, gençlerle tecrübe paylaşımında da bulundu.
Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Cıngı, KAYMEK faaliyetlerinden övgüyle bahsederek, “KAYMEK gerçekten şehrimizin eğitim ve kültür hayatına birçok farklı branşta çok önemli katkılar sağlamaya devam ediyor. Üniversite hazırlık kursları kapsamındaki Matematik Kampı da muhteşem bir proje. Seçilerek kampa gelen başarılı gençlerimizin gözlerinden yansıyan enerji, ümit veriyor” ifadelerini kullandı.
Başkan Büyükkılıç’a eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Cıngı, ayrıca Kayseri Büyükşehir Belediyesi KAYMEK eğitmenlerine ve projeye destek veren ve Matematik Atölyesi Başkanlığını yürüten Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop ile Dr. Mehmet Karakaya’ya teşekkür etti.
Proje çerçevesinde 12. sınıfa geçen öğrenciler, yapılan tarama sınavı sonuçlarına göre uzman eğitimciler gözetiminde dolu dolu bir kamp geçirme fırsatı yakalıyor.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu