Büyükşehir Belediyesi’nden kar yağışına anında müdahale

Büyükşehir Belediyesi’nden kar yağışına anında müdahale

Kar yağışına karşı 7 gün 24 saat esasına göre tüm ekip ve araçlarıyla hazır kıta bekleyen Kayseri Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, etkisini göstermeye başlayan kar yağışına karşı merkez ve ilçelerde anında müdahale etti.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı karla mücadele ekipleri, merkez ve 16 ilçe olmak üzere 7 noktada özverili çalışma yürütüyor. Toplam 128 araç, 291 personel ile çift vardiyalı olarak çalışan Büyükşehir Belediyesi’nin karla mücadele ekipleri, kar yağışının toplumun günlük yaşantılarına yönelik olumsuz etkilerini en aza indirmek ve yollarda trafik akışının sağlanabilmesi için mücadelesini sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, kar yağışı ve tipi nedeniyle 14 ilçede 97 mahalle yolunun kapanmaması için anında müdahale etti. Ekiplerin hızlı müdahale sonucu, kent genelinde hiçbir kırsal mahalle yolu kapanmadı.

Kent merkezinde de Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Park Bahçeler ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı ekipleri ana arterler, caddeler ve kaldırımlarda yol temizleme, tuzlama ve kar küreme çalışmalarına devam ediyor.

Öte yandan Mart ayında ‘beyaz altın’ olarak tabir edilen kar yağışı ile birlikte şehir merkezinde kartpostallık görüntüler oluştu. Beyaz örtüyle kaplanan kentte objektiflere yansıyan karelerde, bazı vatandaşlar kar altında yürümenin keyfini çıkarırken, bazı vatandaşlar da fotoğraf çekinerek bu anı ölümsüzleştirdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor