Büyükkılıç’a coşkulu karşılama

Büyükkılıç’a coşkulu karşılama

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kariyer Günleri kapsamında Somuncu Baba Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ‘Kariyer Günleri’ kapsamında Melikgazi ilçesindeki Somuncu Baba Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluştu.  Okulun voleybol takımı öğrencileri Başkan Büyükkılıç’ı kapıda ‘Memduh Başkan Oley’ sloganları ve ‘Sayın Başkanım Hoş geldiniz’ dövizleri ile karşıladı. Büyükkılıç, öğrencilere Yukatel Kayserispor atkısı hediye etti.

Başkan Büyükkılıç, ilk olarak öğretmenler odasında öğretmenler ile bir araya gelerek, sıcak ilgilerine teşekkür etti. Öğretmenlere istek ve taleplerini soran Büyükkılıç, kolaylıklar dilerken, okuldaki kadın personellerin ve kadın öğretmenlerin Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Büyükkılıç, kadınları sadece 1 gün anan bir anlayışta olmadıklarını belirterek şöyle konuştu  “Her günü onlar için anlamlı buluyoruz. İnancımızın, kültürümüzün verdiği değerlerle birlikte, Hunat Hatunların, Gevher Nesibe Sultanların, Fatma Baciyan gibi teşkilatçılığı 800 yıl önce hayata geçirmiş olan bir anlayış ile biz hanımefendilere, kadınlarımıza, saygıda, sevgide, muhabbette ve duada kusur etmeyiz. Onları biz her gün anarız, onlar bizim başımızın tacıdır. Hele öğretmenlerimiz olmazsa olmazımız, eli öpülesi öğretmenlerimiz diye söze başlarız, bizleri ve bizden sonraki nesilleri yetiştiren, yetiştirecek olan sizlersiniz”                                      

Daha sonra konferans salonunda öğrencilerle buluşan Başkan Büyükkılıç, gençlerle keyifli ve samimi ortamda bir söyleşi gerçekleştirdi.  Burada tecrübelerini paylaşırken, gençlere nasihatlerde bulunan Büyükkılıç şunları kaydetti  “Sevgili gençler amacımız sizlerle birlikte olmaktır. Vatanımıza bayrağımıza sahip çıkarak daima hedef ileri diyerek, ileriye doğru önümüze, işimize bakacağız ve inşallah insanlığa hizmet edeceğiz”

Öğrencileri Kadir Has Stadı’nda oynanacak Yukatel Kayserispor-Alanyaspor maçına ücretsiz davet eden Başkan Büyükkılıç’a program sonunda Kariyer Günleri’ne desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.                                             

Başkan Büyükkılıç’ı okula veda ederken de yine öğrenciler ‘Memduh Başkan Oley’ sloganları ile uğurladı. Büyükkılıç’a, Kariyer Günleri etkinliğinde Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya da eşlik etti                                                    


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”