Büyükkılıç’a ‘Babalar Günü’ne özel tablo

Büyükkılıç’a ‘Babalar Günü’ne özel tablo

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KAYMEK kursiyerlerince hazırlanan "Yazıdan Ruha Ulaşan Hat, Hüsn-i Hat" isimli serginin açılışını gerçekleştirdi.  Başkan Büyükkılıç’a açılışta ‘Babalar Günü’ne özel hazırlanan tablo hediye edildi.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini yürüten Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş.- KAYMEK’in hayat boyu öğrenme anlayışı ile unutulmaya yüz tutmuş sanatları canlandırmak maksatlı çalışmaları kapsamda Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen "Yazıdan Ruha Ulaşan Hat, Hüsn-i Hat" isimli serginin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak, Talas Belediyesi Başkanvekili Ragıp Dost, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin,  daire başkanları ve vatandaşlar katıldı.                                                                                                                    

Sergi açışında konuşan Başkan Büyükkılıç, KAYMEK’in yüz akı olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti   “Amacımız yapılan bu güzel çalışmaları halkımız ile paylaşmak, onların zevkine sunmak ve kültürel çalışmalardaki başarısına başarı katmaktır. Emeği geçen hocalarımıza ve kıymetli öğrencilerine özellikle teşekkür ediyorum. Gerçekten KAYMEK bizim her alanda yüz akımız. Çalışmaları ile gönüllerde yer ediyor. Sağ olsunlar, var olsunlar diyor, hayırlı uğurlu olsun diyorum”

Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile birlikte "Yazıdan Ruha Ulaşan Hat, Hüsn-i Hat" isimli serginin açılışı yapılırken, Başkan Büyükkılıç sergiyi ilgiyle gezerek, sergi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

KAYMEK Yönetim Kurulu Başkanı, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, Başkan Büyükkılıç’a Babalar Günü’ne özel hazırlanmış bir tablo hediye etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü

Çocuk Kitap Fuarı Ve Şenliği’nde çocuklara özel konser

Talas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu

Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 Kütüphane oldu

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü