Büyükkılıç TBB toplantısı’na katıldı

Büyükkılıç TBB toplantısı’na katıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ankara’da Türkiye Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı ve Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı’na katılarak, Kayseri’yi temsil etti.

Türkiye Belediyeler Birliği 2023 Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Ankara’da gerçekleşti. Ankara Türkiye Belediyeler Birliği Hizmet Binası’nda gerçekleşen toplantıya  Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikalar Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Şükrü Karatepe, Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanları ile meclis üyeleri katıldı.      

Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin, yaptığı açılış konuşmasında, “Dirençli şehir olmak için hem yaptıklarımızı hem yapacaklarımızı sizinle paylaşmak istiyoruz, çünkü tecrübe paylaşımı çok kıymetli, tecrübe en büyük öğretmendir” değerlendirmesinde bulunurken; Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikalar Kurulu Başkanvekili Şükrü Karatepe ise “Bugüne kadarki hizmetleriniz için teşekkür ediyorum, bundan sonraki hizmetlerinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Toplantıda şehirleri geleceğe hazırlamak adına yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını vurgulayan Başkan Büyükkılıç da, alınan kararların hayırlı olmasını temenni etti.

Konuşmaların ardından 2023 Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda 2022 yılı faaliyet raporları, 2022 yılı bütçe kesin hesabı görüşmeleri başta olmak üzere 7 gündem maddesi görüşülerek, karara bağlandı.

 

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı