Büyükkılıç öğrencilerle tecrübelerini paylaştı

Büyükkılıç öğrencilerle tecrübelerini paylaştı

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ‘Kariyer Günleri’ kapsamında Hacılar ilçesinde 300 öğrenciyle bir araya gelerek, tecrübelerini paylaştı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kariyer Günleri kapsamında Hacılar ilçesinde Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi, Baki-Ayşe Simitçi Anadolu Lisesi ve Ali İhsan Kalmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu.Hacılar Ahmet Kilci Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ile 300 öğrenci ve öğretmenin katıldığı programda, Başkan Büyükkılıç, öğrencilerle keyifli ve samimi bir ortamda söyleşi gerçekleştirdi.  

Kayseri’de yürüttükleri eğitim faaliyetleri ve genç dostu projelerle ilgili çalışmalardan bahseden Büyükkılıç, kentte eğitim, öğretim kalitesinin artması için gayretlerinin süreceğini ifade etti.

Bir doktor başkan olarak gelişen teknolojinin ardından dijital unutkanlığa karşı gençlere uyarılarda bulunan Büyükkılıç, sorduğu bir soruyu cevaplayan öğrenciye bisiklet hediye ederken, teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in yaşam öyküsünü anlatan 'Kesişme İyi ki Varsın Eren' filmine öğrencileri misafiri olarak izletme sözü verdi.

Hacılar’a, Kocasinan’a ve Talas ilçesine de bir millet bahçesi kazandırılacağını belirten Büyükkılıç, diğer taraftan taşra ilçelerinin her birine Büyükşehir Belediyesi tarafından daha yaşanılabilir ilçeler oluşturmak amacıyla millet bahçeleri yapılacağını ifade etti.

Başkan Büyükkılıç, öğrencilere kültür ve sosyal açıdan faaliyetlere yönelmelerini tavsiye etti ve ihtiyacı olan gençlere de Erciyes Kayak Merkezi’nde ücretsiz kayak kursu sözü verdi.

Büyükkılıç, Kariyer Günleri kapsamında öğrencilerin sorularını tek tek cevaplarken, Kayseri’nin markası olan Yukatel Kayserispor’un atkısını hediye etti. Öte yandan Başkan Büyükkılıç salonu dolduran üç okula takım halinde futbol, voleybol, basketbol topları hediye etti.

Söyleşi sonunda Büyükkılıç, gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.        


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı