Büyükkılıç Ak Parti Gen. Bşk. Yrd. Karaaslan'ı ağırladı

Büyükkılıç Ak Parti Gen. Bşk. Yrd. Karaaslan

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ı makamında misafir ederken, kendisini ziyarete gelen milletvekili aday adaylarını da ayrı ayrı ağırladı.

Temayül yoklaması için ilimize gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve beraberindeki partililerle Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu.                                 

Başkanlık girişinde karşılanan Karaaslan, Başkan Büyükkılıç ile birlikte belediye bahçesinde bir süre sohbet edip, burada hatıra fotoğrafı çektirdi.                       

Daha sonra Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan ve beraberindeki heyet ile başkanlık makamına geçti. Başkan Büyükkılıç AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ı Büyükşehir Belediyesi’nde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilimizde yürütülen çalışmalar ve yatırımlara ilişkin bilgiler verdi.                         

Karaaslan ise kentte belediyecilik anlamında yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı Başkan Büyükılıç ve ekibini hem tebrik hem de şükranlarını sundu.                   

Öte yandan genel seçimler öncesi Kayseri milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan bazı isimler Başkan Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu. Bu kapsamda, Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Dr. Avşar Aslan, AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Faruk Hasetçi, AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Fevzi Konaç, AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Mehmet Fatih Tosun, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Aday Adayı Yakup Er, AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Deniz Çağan, AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı İzzet Buzkan ve AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Yaşar Öztürk’ü ayrı ayrı kabul etti.  Aday adaylarına nazik ziyaretleri için teşekkür eden Büyükkılıç, aday adaylığı sürecinin hayırlı olmasını diledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği