BÜNYAN BELEDİYESİ´NDEN,

BÜNYAN BELEDİYESİ´NDEN,

ÇİFTÇİLERE MAKİNE DESTEĞİ

Bünyan Belediye Meclisi Temmuz Ayı Toplantısı´nda bölge çiftçisinin kullanması için 3 adet ilaçlama makinesi alarak Bünyan Ziraat Odası´na tahsis teme kararı aldı.

Bünyan Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunu´nun 20. maddesine istinaden, 2017 Temmuz Ayı Olağan Toplantısı´nı gerçekleştirdi. Belediye Meclis Salonu´nda Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu başkanlığında yapılan toplantıda biri ek olmak üzere 5 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

AK Parti grubu tarafından meclise sunulan ek gündem maddesi ile ilçe çiftçileri için oldukça önem arz eden 3 adet ilaçlama makinesinin Bünyan Belediyesi tarafından alınarak Ziraat Odası´na tahsis edilmesine oy birliği ile karar verildi. Alınan karar ile Bünyan Belediyesi 2 adet tarla tipi asansörlü 16 metre ilaçlama makinesi ve 1 adet tarla tipi fanlı süne ilaçlama makinesi alacak.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu toplantıda yaptığı konuşmada ? İlçemiz Ziraat Odası ve çiftçilerimizden gelen talepler üzerine bizde kollarımızı sıvadık. Bünyan her şeyden önce bir tarım ve hayvancılık kenti. Bizim görevimiz istihdam ve üretim kapasitesini artırma adına her türlü tarım ve hayvancılık potansiyelini ortaya koymak, geliştirmek ve değerlendirmektir. Gerek devlet yatırımlarının ilçemize kazandırılması ile gerekse hazırladığımız Avrupa Birliği projeleri ile ilçemizde tarım ve çiftçiliğe katkıda bulunuyoruz. Biz Bünyan Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın her zaman en iyisine layık olduğunu düşünüyor ve en iyisine sahip olması için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Bünyan Belediyesi şimdiye kadar her zaman çiftçimizin üreticimizin yanında olduğu gibi, bundan sonra da yanında olmaya devam edecektir. Meclisimizin aldığı karar ile bizden talep edilen makineleri en yakın zamanda çiftçilerimize hediye edeceğiz. Tüm Meclis üyelerime hassasiyetleri için teşekkür ediyorum?  ifadesini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı