BU KOMBİNEDE ŞEHİT AİLELERİNİN KURBANLARI

BU KOMBİNEDE ŞEHİT AİLELERİNİN KURBANLARI

ÜCRETSİZ KESİLECEK

Kayseri´de faaliyet gösteren Bakanlar Et Kombinesi´nde Kurban Bayramı´nın 1. Günü şehit ailelerinin kurbanları ücretsiz kesilecek.
Kayseri´de faaliyet gösteren Bakanlar Et Kombinesi, bayramın 1. Gününde şehit ailelerinin kurbanlarını ücretsiz olarak kesecek. Küçükbaş ve büyükbaş hayvanların ücretsiz olarak kesileceği kombinede, kurbanlıklar 4 parçaya ayrılarak şehit ailelerine teslim edilecek. Şehit haberlerini duydukça üzüldüklerini kaydeden Bakanlar Et Kombinesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Bakan, ?1. Günü şehitlerimizin ailelerinin küçükbaş ve büyükbaş kurbanlarını ücretsiz keseceğiz. Şehit aileleri kurbanlarına kombinemize getirdiklerinde hayvanları kesilip 4 parça edildikten sonra derisi ve sakadatı ile birlikte kendilerine teslim edeceğiz. Bayram namazından sonra 1. Gün bitene kadar kaç tane kurban kesebilirsek keseceğiz. Şehit haberlerini duyduğumuzda ekmek yemekten kesiliyoruz. Kabe kadar kutsal toprakların üzerinde yaşıyoruz. Bu vatan için şehit olunmazsa, bu vatan için kendi yok etmezsen vatanında anlamı olmaz. Vatan kutsaldır, savunmak ise farzdır. Bizler Kurtuluş Savaşı´ndan kalan yetimlerin torunlarıyız. Bizler yetim kalan çocukların 3. Kuşağıyız? ifadelerini kullandı.
FETÖ´nün darbe girişiminin işgal girişimi olduğunu kaydeden Bakan, ?Bu FETÖ´nün ve FETÖ gibi düşünen insanların zannederim aklı ile arasında bir sorun var. Bunlar da akıl yok. Canlıların Allah´ın yarattığı programa göre yaşar ama FETÖ´ye gönül verenler kimin programına göre yaşadılar bilmiyorum. Allah onları ıslah etsin. Allah böyle bir sıkıntıyı bir daha ülkemize vermesin? diye konuştu.


Haber Kaynak : İHA

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor