BOĞAZLIYAN ŞEKER ÇALIŞANLARI

BOĞAZLIYAN ŞEKER ÇALIŞANLARI

TEŞVİK İKRAMİYESİ İLE KEYİFLENDİRLER?

TEŞVİK İKRAMİYESİ İLE KEYİFLENDİRLER?
Kayseri Şeker´e bağlı Boğazlıyan Şeker Fabrikası çalışanlarına Teşvik İkramiyesi müjdesi büyük coşku yaşattı.
Boğazlıyan Şeker Fabrikası Toplantı salonunda 300 çalışanın katıldığı eğitim toplantısı esnasında Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay tarafından çalışanlara yönelik olarak üçüncü sefer olmak üzere teşvik ikramiyesi müjdesi verilince çalışanlar sevinçli haberi yöneticilerle bilirlikte büyük coşku içerisinde kutladılar.
Boğazlıyan Şeker Fabrikası çalışanlarının katıldığı eğitim çalışmalarında konuşan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay; ?Kayseri Şeker´in son beş sene de gelmiş olduğu nokta bir başarı hikayesidir. Biz hep beraber başardık ve bu başarıyı hep beraber yaşadık. Bu sayede Kayseri Şeker sıfırdan bataktan zirveye çıkan bir kuruluş haline geldi. Çalışanlarımıza yönelik teşvik ikramiyesinin uygulaması konusundaki kararı Yönetim Kurulu olarak hep birlikte verdik. Bundan sonra inşallah bu hak haline geldi tabi hak haline gelmesi bu şirketin bu başarısını devam ettirmesine olan inançtan kaynaklanıyor. Bu şirket bu başarıyı sürdürecek devam ettirecek. Hatta bu başarıyı arttıracak. Kayseri Şeker´in bugün geldiği nokta iyi bir nokta ama yeterli değil. Şimdi biz 5 senenin sonunda yeni bir zemin oluşturuyoruz. Zirveye çıkabilmek için bir zemin oluşturmak lazım işte bu toplantılarda bunu ümit ediyoruz. Kurumsal aidiyet gereği hepimiz bu kuruma ait olduğumuzu idrak etmemiz lazım ve bizim elbette kişisel olarak her birimizin tek tek bir değeri var ama bizim asıl değerimiz hep beraber elde ettiğimiz başarıdır? değerlendirmesinde bulundu?
Uluslararası İlişkiler ve Özel Hukuk Uzmanı, Yönetim danışmanı Mete Taştan tarafından Boğazlıyan Şeker Fabrikası çalışanlarına yönelik olarak verilen Motivasyon ve Kurumsal aidiyet konulu eğitim toplantısına, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Başkan Vekili Avni Hokkaömeroğlu Yönetim Kurulu Üyelerinden Harun Halıcı, Denetim Kurulu Üyelerinden Menderes Baran, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Üyelerinden Abdulkadir Güneş, Niğmetullah Sevim, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli, Boğazlıyan Şeker Fabrikası yöneticileri, Şeker-iş Sendikası Kayseri Şube Başkanı İbrahim Dayı ve çalışanlar katıldılar.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor