BELEDİYE BAŞKANLARI

BELEDİYE BAŞKANLARI

VATANŞALARA ŞUKRANLARINI SUNDULAR?

Büyükşehir, Melikgazi, Kocasinan ve Talas belediye başkanları 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Cumhuriyet Meydanı´nda devam eden demokrasi nöbetine destek veren Kayserililere teşekkür etti.
Dördüncü günü geride kalan demokrasi nöbetine katılan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, günlerdir Cumhuriyet Meydanı´na akın eden vatandaşlara teşekkür etti. Başkanlar meydanda belediyelerce kurulan stantları dolaşarak vatandaşlara su, çorba, tatlı ve al bayraklı tişört dağıttı.
Çalınan marşlar eşliğinde Türk bayraklarını ellerine alan vatandaşların oluşturduğu demokrasi şöleninin ardından açıklamalarda bulunan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, "Şölen havasında vatandaşımız meydanlarına sahip çıkıyor. Milli iradeye sahip çıkıyor. Vatanı, devleti için dayanışıyor. Biz de milletimizle gurur duyuyoruz. Vatandaşlarımızın bu demokrasi şöleninde yiyecek ve içecek gibi yardımlarda bulunuyoruz. Talasımız, Kocasinanımız, Melikgazimiz, Büyükşehirimiz ve diğer belediyeler olarak herkes üzerine düşeni yapıyor." Değerlendirmesinde bulundu?
Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ise, milletçe bir ve beraber olduklarını belirterek, "Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Bir hafta daha meydanlarda ülkemize, demokrasiye sahip çıkacağız. Meydanı dolduran vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bütün belediyeler olarak vatandaşlarımıza ikramlarda bulunuyoruz." ifadelerini kullandı.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da, Kayseri´nin iradesine sahip çıktığını ifade ederek, "Vatandaşlarımız iradesinin üzerinde başka bir irade olmadığını, kendi iradesinin elinden alınmasına karşı ne yapabileceğini gösterdi. Bundan dolayı demokratik hakkını arama noktasında göstermiş olduğu bu şölen havasındaki dik duruşlarını tebrik ediyorum. İnşallah daha güzel, daha güzel yarınlara uyanacağız. Bu şölenimiz hayırlı olsun" şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı