BAŞKAN YALÇIN:“BİZ BİR MOZAİĞİN BİRER PARÇASIYIZ”

BAŞKAN YALÇIN:“BİZ BİR MOZAİĞİN BİRER PARÇASIYIZ”

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Başkan Yalçın konukları ile sohbetinde “Hepimiz bu toprakların insanıyız. Mozaiğin birer parçasıyız.” değerlendirmesinde bulundu.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın,  Kayseri Yozgatlılar Derneği Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyeleri Murat Gencer, Ersan Dağdeviren, Koray Can, Emrullah Doğan, Yusuf Korkmazyürek, Kazım

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Dernek Başkanı Deniz Çağan, 17 Temmuz’daki genel kurulun ardından iadeyi ziyarette bulunduklarını belirterek şöyle konuştu “Bizleri ziyaretinizin ardından bizler de iadeyi ziyarette bulunmak istedik. Ziyaretiniz bizleri onore etmiştir. Bizler de sizin gibi büyüklerimize iadeyi ziyarete başladık. Fikirlerinizi, görüşlerinizi alarak hep birlikte bundan sonraki yol haritamızı çizmenin gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda önümüzdeki süreçte farklı projeler için sizleri ziyaret edeceğiz. Talas’ta yaşayan bir hayli Yozgatlı olduğunun farkındayız. İnşallah onlarla ilgili de birlikte bir çalışma yaparız. Onları sizin önderliğinizde bir araya getirmenin gayretinde olacağız. Yönetim kurulu ve şahsım adına bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum.”

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da, ziyaretten duyduğu memnuniyetin altını çizip “Biz bu toprağın mozaiğin birer parçasıyız” değerlendirmesinde bulunarak şunları  kaydetti  “Talasımızda ve Kayserimizde Yozgatlı çok ama bugünkü Yozgatlıların çoğu Kayseri’de doğup büyümüş desek yeridir. Onun için biz bu toprakların insanıyız. Hemşehrilik bilinci içerisinde şehre katkı koymak adına sivil toplum kuruluşu düzenine geçmek hakikaten gerekli. Biz bir mozaiğin birer parçasıyız. Her türlü kültürümüzü, alışverişimizi, kardeşlik bağlarını sürekli gündeme getiren Yozgatlı kardeşlerim Kayseri’nin öz evladıdır. Biz ne kadar Kayserili isek siz de o kadar Kayserilisiniz. Buraya kadar geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Kayseri’ye hep birlikte yapacağımız işlerde ben de sizle birlikteyim.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor