Başkan Yalçın övgülere kayıtsız kalmadı

Başkan Yalçın övgülere kayıtsız kalmadı

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi –CİMER’e mesaj yazarak  ilçedeki başarılı belediyecilik uygulamalarının başka il ve ilçelere örnek gösterilmesini isteyen ilçe sakini ile buluştu.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan emekli olduktan sonra Ankara’dan Talas’a taşınıp yerleşen Mecid Can isimli ilçe sakinin Talas Belediyesi’ne dair övgü dolu ifadelerine kayıtsız kalmadı.

Çarşamba günleri gerçekleştirilen Şeffaf Oda uygulamasının ardından Can ile bir araya gelen Başkan Yalçın, kendisine olumlu düşünceleri için şükranlarını sunup,  toplumda güzel işleri takdir etme kültürünün artık azaldığına dikkat çekerek şunları kaydetti “Size çok teşekkür ediyorum ve takdir ediyorum. Büyüklerimizi takdir etmek haddimize değil ama. Demek ki kültürümüzde teşekkür etmek, takdir etmek artık unutulmuş. Bilhassa insanlar CİMER’e mutsuzluğunu, isteklerini -haklı haksız- yazar. Sizin, yapılan güzellikleri yazmanız haber oldu. Takdir edilmeyi her insan ister. Eksiğimiz olursa bu da başımız üstüne. Tanıştığımıza çok memnun oldum. Üstelik bizi kırmadınız davetimizi kabul ettiniz. Teşekkür ediyorum”

CİMER’e yaptığı başvuruda ilçedeki başarılı belediyecilik çalışmalarından övgüyle bahseden Mecid Can isimli ilçe sakini de iyi işleri takdir etmek gerektiğinin altını çizerek şöyle konuştu “Şöyle bir şey var; kötüyü yerme insanların hakkıdır, doğrudur ama iyiyi de takdir etmek gerekir. Gerçekten de ben memnunum. Söylediklerimin eksiği var fazlası yok. Burayı da çok nezih gördüm. Düzenli gördüm. Beni davet etmenizden onur duydum”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor