Başkan Palancıoğlu’nun kabul günü

Başkan Palancıoğlu’nun kabul günü

Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi Meclis Başkanı Abidin Özkaya, Mimarsinan OSB Başkanı Lütfi Çarşıbaşı, İncesu OSB Başkanı İrfan Püsküllü ve oda yönetim kurulu üyeleri, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nu makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi Meclis Başkanı Abidin Özkaya, Mimarsinan OSB Başkanı Lütfi Çarşıbaşı, İncesu OSB Başkanı İrfan Püsküllü ve oda yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu  birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde Kayseri'ye hizmet edildiğini vurgulayarak şunları kaydetti "Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Sayın Mehmet Büyüksimitci, Meclis Başkanımız Sayın Abidin Özkaya, Mimarsinan OSB Başkanı Sayın Lütfi Çarşıbaşı, İncesu OSB Başkanı Sayın İrfan Püsküllü ve değerli yönetim kurulu üyelerini belediyemizde misafir ettik. Melikgazi Belediyesi olarak Kayserimizin kazançlarını, artılarını ve kaynaklarını iyi biliyoruz. Belediye olarak her açtığımız yeni yol ve cadde, asfaltladığımız her sokak aslında ticarete katkı sağlamaktadır. Bu bütünlük içerisinde tüm kurum ve kuruluşlar dayanışma içerisinde çalışıyoruz. Serbest Bölgemizde yeni projeler ve yeni üretim tesisleri ile Kayseri’nin ekonomisine, üretim ve istihdamına katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Kayseri’nin üretimi ve büyümesi için her türlü desteği vermeye hazırız. Değerli Başkanlarımızı ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ediyor görevlerinde başarılar diliyorum" 

Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi’de "Son yıllarda belediye yatırımları ile Kayserimiz hem ekonomik gelişme sağlamış, hem de şehircilik alanında büyük ilerleme kaydetmiştir. Sanayicilerimize hizmet için sizlere her türlü desteği vermek bizler için bir görev. Serbest Bölge'deki güzel, kıymetli ve çok gayretli çalışmalarınıza hepimiz şahidiz. Üretime ve sanayiciye alan kazandırmada ve her konuda destek veriyorsunuz. Destekleriniz için teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik