Başkan Palancıoğlu Müftü Akkuş’u ağırladı

Başkan Palancıoğlu Müftü Akkuş’u ağırladı

İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu’nu ziyaret ederek, ilçeye kazandırılan dini tesisler için teşekkür etti.

Nazik ziyaretleri için İl Müftüsü Yusuf Akkuş’a teşekkür eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu ziyaretten  duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları kaydetti “Sayın Müftümüze Kayseri’de yapacağı görevlerden dolayı başarılar diliyorum. Bize bugün iade-i ziyarette bulundular. Melikgazi 600 bin nüfusuyla Türkiye'nin en büyük ilçeleri arasında. Bu kapsamda da birçok tesis, sosyal mekân ihtiyacı olduğu gibi cami ve Kur'an kursu gibi özellikle müftülüğümüzün bünyesinde ihtiyaç olan birçok yatırım söz konusu. Bizde bu ihtiyaçları gidermek üzere belediye olarak 9 tane cami, 3 tane Kur'an kursu yapımı ile ilgili bütün çalışmalarımız hızla devam ediyor. Önemli olan vatandaşlarımızın mutlu olacağı yatırımları hizmetleri vatandaşlarımıza kazandırmak. Bu çerçevede Sayın Müftümüz ile Melikgazi’mizin ihtiyaçlarını bir bir masaya yatırıp gidereceğiz. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum. Cenabı Allah sağlık ve huzur içerisinde uzun yıllar görev yapmayı nasip etsin.”

İl Müftüsü Yusuf Akkuş’da yerel yöneticilerle uyum içinde çalıştıklarının altını çizerek şöyle konuştu “Sayın başkanıma iade-i ziyarete geldim. Şunu memnuniyetle ifade ederek ifade etmek istiyorum ki nereye gidersem Sayın Başkanımızın orada Kur'an Kurslarına ve camilerimize büyük destekleri var.  Yerel yöneticilerimizle uyum içinde şehrimiz için çalışıyoruz. Başkanımıza katkıları için çok teşekkür ederim.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti