BAŞKAN PALANCIOĞLU KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARINA REFAKAT ETTİ

BAŞKAN PALANCIOĞLU KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARINA REFAKAT ETTİ

İŞÇİLERE TATLI İKRAM ETTİ

Önceki gün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı sonrasında Melikgazi ilçesi genelinde karla mücadele çalışmalarını yoğunlaştıran Melikgazi Belediyesi ekipleri, vatandaşın mağdur olmaması için çalışmalarını gece boyunca sürdürdü. Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu’da gece karla mücadele çalışmalarına eşlik ederek işçilere tatlı ikram etti.

Melikgazi Belediyesi ekipleri, vatandaşın mağdur olmaması için çalışmalarını gece boyunca sürdürdü. Gece ve sabah erken saatlerde de ekiplerin çalışmasına katılan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu’da merkezde kar temizliği yaparak, ekiplere moral verip çalışmalara eşlik etti.

Ana arterleri temizleyen ekipler, otobüs güzergâhlarını ulaşıma açık hale getirdi. Kepçe ve greyderlerle karlar temizlenirken bir yandan da buzlanmanın önlenmesi için tuzlama çalışmaları yapıldı. Tuzlama çalışmalarının yanı sıra kar küreme araçları ve iş makineleri ile sorunlu bölgelere müdahale ediliyor.

Yürütülen çalışmaları değerlendiren özverili çalımları için personeline şükranlarını sunan Başkan Palancıoğlu, "Belediye ekipleri gündüz saatlerinde başladığı ve gece de sürdürdüğü çalışmalar kapsamında iş makineleriyle cadde ve sokaklardaki karı temizliyor. Ana akslar, eğimli yollar ve kamu merkezleri daha önce temizleniyor. Kar kış, gece gündüz demeden özveriyle çalışan mesai arkadaşlarıma yürekten teşekkür ederim" değerlendirmesinde bulundu.

Başkan Dr. Palancıoğlu ilçe sakinlerinde de çağrıda bulunarak özellikle gece saatlerinde yaşanabilecek buzlanma tehlikesine karşı sürücüleri dikkatli olmaları ve araçlarına kış lastiği taktırmaları konusunda uyardı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi