Başkan Özdoğan gönüllere dokunuyor

Başkan Özdoğan gönüllere dokunuyor

       

Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, Ramazan ayı münasebetiyle ilçe sakinleri ile iftar öncesinde bir araya gelip gönüllerini aldı.

Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, ilçe halkıyla iftar saati öncesinde bir araya gelerek vatandaşların isteklerini not aldı. İlçe halkıyla sık sık bir araya gelen Özdoğan, Beğendik Mahallesi bağlar bölgesinde bir araya geldiği vatandaşların gönüllerine dokundu.  

Ramazan-ı Şerif'i kutlayan ve tüm İslam alemine Ramazan ayının hayırla vesile olmasını dileyen Başkan Özdoğan, Ramazan ayında da belediye olarak yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini, bu bağlamda da vatandaşlarımızla her fırsatta birlikte olmaya gayret ettiklerini belirterek şunları kaydetti.  “Birlik, beraberlik, hoşgörü, muhabbet, bereket, dayanışma ve yardımlaşmanın vücut bulduğu, on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayına erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kutlu zaman dilimi, aynı sofrayı, aynı manevi hissiyatı paylaşarak, kardeşlik iklimini hissetmemize vesile olacaktır. İlçemizin güzel insanlarını her fırsatta olduğu gibi ramazan ayında da yalnız bırakmayarak onlarla birlikte oluyoruz. Rabbim Ramazan ayında tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin. Gerek belediyemiz gerekse vakfımız aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelerimizi de unutmuyoruz. Bizler Ak Partili belediyeler olarak dün olduğu gibi bugünde vatandaşımızın her zaman yanındayız. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın, bizleri hep birlikte nice Ramazanlara eriştirsin."


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti