Başkan Çolakbayrakdar’a Türk Bayrağı hediye

Başkan Çolakbayrakdar’a Türk Bayrağı hediye

Kocasinan Belediyesi’nin ‘Evlatlar Ecdat Yolunda’ projesi kapsamında Çanakkale’yi giden başarılı öğrenciler dönüşte  Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a Türk Bayrağı hediye ederek şükranlarını sundular.

Kayseri Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesinde düzenlenen TÜBİTAK destekli fuarda öğrenciler tarafından hazırlanan proje sergisinin açılışına katılan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar gençlerle sohbet edip geleceğe dair planlarını  sordu.

Kocasinan Belediyesi’nin ‘Evlatlar Ecdat Yolunda’ projesi kapsamında Çanakkale’yi giden başarılı öğrenciler, Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti. Çanakkale’den getirdikleri Türk Bayrağını Başkan Çolakbayrakdar’a hediye eden gençler duygularını şöyle dile getirdiler “ Çanakkale’ye gittiğimiz için çok mutluyuz. İlk defa Çanakkale’yi gittik. Bağımsızlık destanının yazıldığı Çanakkale’yi daha yakından tanıma fırsatı bulduk. İyi ki varsınız. Bizlere böyle bir imkanı tanıdığınız için çok teşekkür ederiz”                   

 “Geleceğin Türkiye’sini inşa edecek olan gençlerimizin; daha huzurlu yarınlara ulaşmaları için var gücümüzle çalışıyoruz” diyen Başkan Çolakbayrakdar ise milli ve manevi değerlerle geleceğin Türkiye’sini inşa ettiklerini vurgulayarak şunları kaydetti  “Kocasinan Belediyesi olarak vatan sevgisi, millet ve bayrak bilincini geleceğin teminatı olan çocuklarımıza ve gençlerimize aktarmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. ‘Geçmişini bilmeyen geleceğini bilemez’ anlayışıyla geleceğimizi daha emin adımlarla kurmak için geçmişimizi her zaman bilmeli ve hatırlamalıyız. Bu kapsamda bir farkındalık oluşturarak gençlerimize tarih bilincini kazandırmak ve vatan sevgisini artırmak için ecdadımızın göstermiş olduğu fedakarlıkları ‘Evlatlar Ecdat Yolunda’ projesiyle yaşatmak istedik. Proje kapsamında geleceğimizin teminatı gençlerimiz, bu süreci atlattıktan sonra atalarının tarih yazdığı topraklarda yedi düvele karşı verdiği mücadelenin hangi zor şartlarda olduğunu yerinde öğreniyorlar. Destanlarımızın ve tarihimizin, gelecek kuşaklara aktarılmasında böyle çalışmaların önemli olduğuna inanıyoruz. Ayrıca projenin gençler arasında faydalı bir yarışa dönüşüyor. Bir kez daha dile getiriyorum ki; vatanını, milletini ve kutsal değerlerini korumak için savaşan ve bu uğurda canını veren aziz şehitlerimiz asla unutulmayacak. Bu vesileyle şehitlerimize şükranlarımızı, minnetlerimizi sunuyoruz. Gazilerimize sağlıklı, sıhhatli hayırlı ömürler diliyorum”                                                     

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak her zaman eğitim ve eğitimcilerin yanında olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.                                     

Öte yandan Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Evlatlar Ecdat Yolunda’ Projesi kapsamında okullarında başarılı olan öğrencilerin 4. kafilesi Çanakkale’ye uğurlandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”