Başkan Çolakbayrakdar: “Türkiye Yüzyılı'nı inşasına projelerimizle büyük katkı sağlıyoruz”

Başkan Çolakbayrakdar: “Türkiye Yüzyılı

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 29 Ekim’de tüm Kayseri halkını ‘Ay Yıldız Turu’na davet eden Başkan Çolakbayrakdar, mesajında; “Tüm hemşerilerimin Cumhuriyet Bayram'ını en içten duygularla kutluyorum. Cumhuriyet’in 100. yılında Türkiye Yüzyılı'nı inşasına projelerimizle büyük katkı sağlıyoruz” dedi.
Başkan Çolakbayrakdar, Cumhuriyet Bayramı mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Türkiye Cumhuriyeti, aradan geçen 100 yılda başta demokrasi, insan hakları, eğitim, sağlık, bilim, ulaştırma, enerji olmak üzere tüm alanlarda önemli mesafeler kat etti. Bugün gelişme, ilerleme ve muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Birlik ve beraberliğimizle dostlarımızı sevindirmeye, düşmanlarımıza da korku salmaya devam edeceğiz. Daha güçlü ve daha güzel Türkiye için birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun ilelebet devam etmesini diliyorum. Sürekli ilerleyen, gelişen ve uluslararası alanda giderek daha fazla söz sahibi olan ülkemize, Kocasinan olarak Cumhuriyet’in 100. yılında Türkiye Yüzyılı'nı inşasına projelerimizle büyük katkı sağlıyoruz. Bu vesile ile muasır medeniyetin tüm imkanlarından yararlanmamızı sağlayan Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. Tüm hemşerilerimin Cumhuriyet Bayram'ını en içten duygularla kutluyorum.”
Ayrıca 29 Ekim’de tüm Kayseri halkını ‘Ay Yıldız Turu’na davet eden Başkan Çolakbayrakdar, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için tüm Kayseri halkını aracıyla saat 17. 00’de Vali Nihat Canpolat Sümer Tesisleri’nden başlayarak, Türk bayrağı eşliğinde ‘Ay yıldız Turu’na katılmalarını davet ediyorum” diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik