Başkan Çolakbayrakdar geleceğin büyüklerini ağırladı

Başkan Çolakbayrakdar geleceğin büyüklerini ağırladı

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ders konusu ‘Yerel Yönetimler’ olan öğrencileri misafir edip, ağırladı.

Ders konusu ‘Yerel Yönetimler’ olan Yavuz Selim İlkokulu öğrencileri, sınıf öğretmenleri ve  Okul Müdürü Cemil Şahingöz’ü Meclis Salonu’nda ağırlayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar öğrencilerin sorularına içtenlikle cevap verip, belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.                                                            

Başkan amcalarını sevdiklerini ifade eden mektupları ve resimleri Başkan Çolakbayrakdar’a veren geleceğin büyükleri minik yürekler ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken gözlerindeki ışık gelecek adına umut verdi.                                

“Belediye Başkanın görevi nedir? Kayseri’de Belediye Başkanlığı yapmak nasıl bir duygudur? En sevdiğiniz Ders? En çok sevdiğin spor dalı hangisidir? Kocasinan Belediyesi’nin eğitime ve çocuklara yönelik ne gibi çalışmaları var?” gibi dikkat çeken soruları başkan amcalarına yönelten geleceğin büyüklerinin  bütün sorularını tek tek cevaplayan Başkan Çolakbayrakdar, 3. Sınıf öğrencisi Gizem Avcı’nın zeka oyunlarının oynanacağı bir alan talebini yerine getireceklerini ve okulda müsait olan yere akıl ve zeka oyunlarla ilgili bir mekanı kazandıracakları sözünü verdi.     

Güçlü Türkiye’nin yarınları ve aydınlık geleceğin teminatı olan çocuklara daha güzel bir Kocasinan hazırladıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar misafirlerine şöyle seslendi.  “Sevgili öğrenciler, sizler bizim geleceğimizsiniz. İyi imkanlarda yetişebilmeniz için biz büyükler olarak sizler için yapılması gereken ne var ise elimizden geldiğince gayret gösteriyoruz. Çocuklarımızın daha iyi eğitim görebilmeleri ve sportif faaliyetlerde bulunmaları için sosyal merkezler yapıyoruz. Daha iyi koşullarda yetişen çocuklarımız şehrimiz ve ülkemiz daha iyi yarınlara ulaşacaktır. Kayseri’yi ve Türkiye’yi kalkındırarak milletimizin refah seviyesini ve huzurunu daha da artırıyoruz. Bütün gayretimiz; Güçlü Türkiye’nin yarınları ve aydınlık geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi bir Kocasinan ve daha güzel bir Kayseri’de yaşamaları içindir.”                                                               

Konuşmaların ardından Başkan Çolakbayrakdar, öğrencilere kırtasiye malzemesi hediye etti. Renkli görüntülerin oluştuğu ziyaret, minik öğrencilerin Başkan Çolakbayrakdar ile hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından son buldu.                      


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı