Başkan Büyükkılıç’tan  ziyaretler

Başkan Büyükkılıç’tan  ziyaretler

Başkan Büyükkılıç: “Kayseri sağlık altyapısı ile önemli bir merkez”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr. Mehmet Erşan’a ziyarette bulundu. Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin sağlık altyapısı ile önemli bir merkez olduğunu vurguladı.

Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr. Mehmet Erşan’a iade-i ziyarette bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Büyükkılıç, Kayseri İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Dr. Mehmet Erşan’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, “Sağlık alanında Türkiye’miz, dünyada kendisinden söz ettiren, Kayseri’de sağlık altyapısıyla Sayın Cumhurbaşkanı’mızın şehrimize kazandırdığı şehir hastanesi başta olmak üzere, TURKOVAC aşısını bulan Erciyes Üniversitesi sağlık kuruluşlarımız yine ön planda olmak üzere önemli bir merkezdir” dedi.

İşbirliği ile uyum içerisinde çalışmaların devam edeceğini vurgulayan Başkan Büyükkılıç,“Kayseri’mizin sağlık müdürü olarak sizleri burada görmek, sizlere hayırlı olsun demek bizim olmazsa olmazımız. Geçmişte Ali Ramazan Benli kardeşimizle yaptığımız işbirliği ve uyum kültürü içerisindeki çalışmaların daha ileri noktaya taşınması adına, Cenab-ı Allah sizlerle birlikte çalışmayı nasip etsin. Hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Büyükkılıç’ın ziyareti dolayısıyla çok mutlu olduğunu dile getiren Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan ise Büyükkılıç’a teşekkür ederek, “İnşallah desteklerinizle zaten güçlü bir sağlık altyapısı olan Kayseri’de de ümit ediyorum üzerine bir şeyler koymak fırsatı buluruz. Burada olmaktan ben de çok mutluyum, sağlık altyapısı noktasında çok güçlü bir şehir. Şehir Hastanesi başlı başına bir sağlık üssü konumunda, bu bizim için büyük bir avantaj tabi. İlçelerde de birçok sağlık tesisi yenilenmiş, bu da büyük avantaj. Çok teşekkür ediyorum, şeref verdiniz, çok mutlu oldum değerli başkanım” ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükkılıç’tan ERÜ Tıp Fakültesi Başhekimine ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Doç. Dr. Fatih Horozoğlu’na da nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Doç. Dr. Fatih Horozoğlu’nu makamında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ziyarette yaptığı konuşmada, Erciyes Üniversitesi’nin insanlığın gururu olduğunu vurgulayarak, “Ülkemizin ve dünya insanlığının gururu olan Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanemizin kıymetli başhekimini hayırlı olsun vesilesiyle ziyaret ediyoruz. Kendisine, ekibine başarılar diliyorum. Sağlıklı, hayırlı inşallah hizmet vermesini temenni ediyorum” dedi.

Doktor bir başkan olarak en güzel dayanışma örneklerini sergilediklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Üniversitemizde, hastanemizde ilişkilerimizi daha üst seviyeye taşımak, onların hizmetkârı olmak adına birlikte çalışacağımızı umuyor. Meslektaşımıza, dostumuza, hocamıza ekibine başarılar diliyorum. Allah mahcup etmesin. Hayırlı hizmetlere vesile kılsın” diye konuştu.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin yeni başhekimi Doç. Dr. Fatih Horozoğlu ise Başkan Büyükkılıç’ın ziyaretinden dolayı çok memnun olduklarını belirterek, “Şehrimizin yıllardır mahalli idaresinde en büyük hizmetlere vesile olmuş bir başkanımız olarak ziyaretinizden dolayı memnun olduk. İnşallah hep beraber eksikliklerimiz olursa sizlerle kapatmak isteriz. Bu güzide şehre hizmetimiz olsun istiyoruz. Allah muvaffak etsin inşallah” ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükkılıç'tan Kızılay'a ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kızılay Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli’ye ziyarette bulunarak, yeni görevini tebrik etti. Başkan Büyükkılıç, Kızılay Gönüllü Yeleği giyip rozet takarak, 1 adet de kurban bağışı yaptı.

Birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyen, bulduğu her fırsatta hem vatandaşlarla hem de kamu, kurum ve kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bu çerçevede Kızılay Kayseri Şubesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Kızılay Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli’ye iade-i ziyaret yapan Başkan Büyükkılıç, Kızılay’ın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kızılay Av. Ahmet Ulucan Kayseri Şubesi Hizmet Binası’nda gerçekleşen ziyarette Kızılay ailesine, yönetim kuruluna, üyelerine ve gönüllülere çalışmalarında kolaylıklar dileyen Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada, “Osmanlı döneminde kurulan, Cumhuriyet’imizin en önemli kurumlarından biri olarak kamuoyunda bilinen Kızılay’ımızı daha iyi noktalara taşımak, bu kurumun daha güçlendirilmesi için bizler de üzerimize ne düşüyorsa onu yapma yönünde irade göstereceğiz” dedi.

El ele, gönül gönüle çalışacaklarını ifade eden Büyükkılıç, “Sohbet ortamında projelerini dinlediğimizde, hakikaten herkesin içine sinen, kamuoyunda kabul görecek olan projeler olduğunu duymaktan keyif aldım. Cenab-ı Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Her kesime hitap eden projeler söz konusu, bu durum da bizi memnun ediyor. Hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

Kızılay Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli de, ziyarette yaptığı konuşmada, “Büyükşehir Belediye Başkanımız nezaket gösterip, bize hayırlı olsuna geldiler, kendisine teşekkür ediyoruz. Daha önce görüşmelerimizde de Kızılay’ın en güvenilir, en büyük kurum olduğundan dolayı her türlü desteği vereceğini ve yanımızda olacağını belirtmişti. Kendisine teşekkür ediyoruz, biz de vatanımız, milletimiz, Kayseri’miz için elimizden gelen her türlü desteği kendisine vereceğiz” dedi.

Beydilli, Başkan Büyükkılıç’a gönüllü yeleğini giydirip Kızılay rozeti taktı. Başkan Büyükkılıç, 1 adet kurban bağışı da yaptığını vurgulayarak, “Gönüllü üye olma projesini hayata geçirirken, madem gönüllüyüz, önümüzde Kurban Bayramı var. Kurban Bayramı’nda da kurbanlarımızı güvenilir şekilde teslim edebileceğimiz kuruluşlardan birisi olarak gördüğümüzü paylaşıyoruz. Benim bir ilkem var, söz güzeldir ama eylem daha anlamlıdır. Buraya gelmişken, bir kurban bağışını da yaparak, ilk uygulayanlardan biri olmayı tercih ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Büyükkılıç, Kızılay yönetimi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

İhalelerde 50 milyon 905 bin TL gelir elde etti

Çim alanını 1 günde biçebilen aracı temizlik filosuna kattı

Şeffaf Oda'da 120. buluşma

Esnaf odalarından Özdoğan'a hayırlı olsun ziyareti

"Tarımda iyi bir noktaya geldik"

Çölyaklılara 7 yılda 6 bin 134 çölyak paketi dağıttı

“Milli takıma en fazla sporcu gönderen kulübüz”

Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek

Başkan Büyükkılıç; kuraya hak kazananların tamamına arılı kovan verdi

KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti

Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı